23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den største VVS-messe

Odense Congress Center samler det største antal udstillere under ét tag, men også et nyt spændende konferenceprogram skal være med at gøre oplevelsen unik til VVS’17.

Når VVS’17 løber af stablen d. 26. - 28. april i Odense Congress Center bliver det med rekordmange udstillere. Til årets messe har 205 udstillere nemlig meldt deres ankomst, og det er rekord for VVS-messen, men også for Odense Congress Center.

 - Vi har aldrig haft så mange antal udstillere samlet under vores tag, som vi har til VVS’17. I det hele taget tegner VVS’17 til at blive en stor succes, siger messechef Michael Helm.

I 2015 var der 197 udstillere til VVS’15 med de tre største haller samt halvdelen af hal B fyldt. Til VVS’17 er der flere end 205 udstillere og alle fire haller er fyldte.

VVS’17 kunne allerede tidligt melde alt udsolgt, hvorfor bl.a. Energiens Torv i Hal B måtte opgives, så der var flere kvadratmetre til de mange stande.

- Til VVS’17 har vi valgt at lave et konferenceområde i stedet for Energiens Torv. Vi ved, at der efterspørges faglighed og vi tror på, at vores konferencer kan give de besøgende ny og spændende viden med hjem, siger Michael Helm.

Den moderne installatør
Temaet for VVS'17 er "Den moderne installatør". I årets konferenceprogram er der særligt fokus på at give de besøgende brugbar viden med hjem, blandt andet, om digitaliseringen i VVS-branchen, hvordan du arbejder med apps, energibesparelser, indtjening og bundlinje. Samlet giver de mange konferenceindlæg et bud på, hvordan VVS-branchen kommer til at udvikle sig i fremtiden.

Det er virksomheder og organisationer som Arbejdsgiverne, TEKNIQ, BDO, FM Mattsson Mora Group Danmark, RoboCluster og EG Byg & Installation, som står for de faglige konferencer.

Se konferenceprogrammet her. 

Konferencerne vil indeholde både paneldebat, små workshops og mange inspirerende indlæg, som er gratis at deltage i for besøgende og udstillere på VVS'17. Arrangementerne vil finde sted i Glasområdet mellem Hal A, Hal B og Hal C.

VVS'17 arrangeres i samarbejde med brancheorganisationen VELTEK. 

Det er gratis at deltage i VVS’17, men det er nødvendigt at tilmelde sig her.

VVS-messen
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.078