Skimmeldyser fra CryoCIP

| Medlemsnyhed | Indrykket af CryoCIP ApS

CryoCIP introducere nye skimmeldyser pr. 1 april 2017. De special designede dyser sikrer optimal udnyttelse at den tørdamp som slår de spore ned som senere kan danne grundlag for skimmel i en bygning.

CryoCIP`s special designede skimmeldyser, sikrer at bygningsmateriale koger i overfladen, således at ingen bakterie eller skimmel spore kan overleve 2-5 sek. med 189°C. Special dysen sikrer at tørdampen som indeholder meget få vandmolekyler, kommer så tæt på overfladen at der ikke mistes energi i fremføring af tørdamp til skimmeloverfladen.

CryoCIP`s tørdamp maskiner har et energiforbrug fra 3200W til 10800W. maskinerne fås fra 220-380V.

Vigtig viden:                                                                                                                                                          Tørdamp er ikke bare damp. for at tørdamp skal have en udtørrende effekt på bygningsmaterialet, skal temperaturen være over 130°C og et bartryk over 5 bar. Bruger man maskiner som har mindre effekt, skal bygherre og rådgiver vide, at tørdamp  under 130°C og under 5 bartryk, har en skadelig virkning på bygningsdelen. Det er dukumenteret i udenlandske tidskrifter, at under 130°C har en skadelig virkning på en bygningsdel, fordi den ikke kan komme af ved fugten. Derimod kan CryoCIP´s tørdamp maskiner på optil 189°C og et bartryk på 10 bar udtøre en bygningsdel uden at skade bygningen, fordi Deres maskiner har en så høj temperatur, at have en udtørrende effekt.

Special rengøring:                                                                                                                                                Det er også derfor at tørdamp maskiner til alm. rengøring i  en bolig, skal have en så høj temperatur, således at de vandmolekyler kan fordampes med den energi som opstår i forbindelse med tørdampning af et område. eks. hvis man vasker et gulv med tørdamp under 130°C vil der være stor sansynlighed for at fugten ikke kommer væk, men bliver ophobet i bygningsdele, således at denne kan bliver skadet og der er mulighed for senere skimmelsvampe i boligen. Derfor er det bygherre og rådgivers ansvar at sikrer, at den udførende entreprenør har det rigtige værktøj til at udfører en skimmelsvampesanering i en bolig.

Brug for yderligere information. kontakt os service@cryocip.dk eller pr. telefon +45 75928100.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CryoCIP ApS

Vognmagervej 15 A
7000 Fredericia
Danmark
CryoCIP ApS

Billeder & videoer

IMG_1968 lilleDSC02078

Send til en kollega

0.134