23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM Universe 2017 - Oplev blandt andet en Danmarkspremiere

På BIM Universe vil man bl. a. kunne opleve intet mindre end en Danmarkspremiere på et produkt, som vil samle byggebranchen i én cloud-baseret løsning, Navnet er NTIconnect.

BIM Universe er et af årets allerstørste events inden for bygge- og anlægsbranchen i Danmark.

NTI CADcenter, Autodesk og VELUX byder på nogle dage fyldt med den nyeste viden, networking og inspirerende oplægsholdere.

På årets BIM Universe sættes der fokus på fem disruption-tendenser som konsulentfirmaet McKinsey har identificeret som de største i bygge- og anlægsbranchen.

På BIM Universe vil du derfor blive meget klogere på, hvad der kan gøres for at sikre mere effektive byggerier, som er bæredygtige, kosteffektive, med godt design og miljø og som bliver færdige til tiden – og hvordan hele processen med BIM- og VDC-data kan forankres i den digitale byggeplads.

Ud over  en Danmarkspremiere på et produkt, som vil samle byggebranchen i en cloud-baseret løsning, som vil minimere risikoen for at lave u-komplette byggeprojekter, der medfører uønskede omkostninger, samler dagen en mængde indlæg, som beskrives nærmere nedenfor.

__________________________________________________________________________________________________

Fra dagens program

Disrupt or get disrupted – Lone Thier
Vi kickstarter BIM Universe 2017 med disruption-ekspert Lone Thier.
Hun er en levende og topmotiverende foredragsholder, der inspirerer og udfordrer sit publikum.


Velux er medsponsor for BIM Universe 2017
Med over 75 års erfaring i forskning og udvikling af ovenlysløsninger er VELUX Gruppen eksperter og verdensførende inden for dagslys og frisk luft gennem taget.

Velux deltager på BIM Universe, så kom og få en snak om effektivitet og digitalisering i byggeriet med VELUX BIM support.

___________________________________________________________________________________________________

Tilmeld dig og dine kollegaer nu og vær sikker på at få en plads.

Aarhus
Hotel Radisson Blu
Magrethepladsen 1,
8000 Aarhus

København
Hotel Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15,
2450 København


Læs mere om årets temaer herunder.

1. Droner og 3D-scanning revolutionerer byggepladsen
Udfordringen på den digitale byggeplads er ofte logistik, planlægning, overblik osv. Vi ser derfor en drastisk ændring i fremskaffelsen af beslutningsdata i form af brugen af droner. Dronerne er en kæmpe fordel, når det kommer til at få et overblik over byggepladsen, da de nemt kan bruges til at overflyve byggepladsen og indsamle data v.h.a. 3D-photocapturing og 3D-scanning.

2. Næste generation 5D-BIM
Vi har i Danmark været i gang med det digitale byggeri (3D, BIM/VDC) siden 2008, samtidigt med at vi ser en stor vækst i byggebranchen med flere og mere komplekse projekter, pressede marginaler og et større krav til firmaers agilitet.Planlægning og økonomi er derfor afgørende som styringsredskab for at undgå disruption. Vi giver på BIM Universe bud på, hvordan bygningsdele, klassifikation og egenskabsdata bedst forenes med tid og økonomi.

3. Digital samarbejde og mobilitet
Udfordringen for byggeriet er netop dets organisering i forhold til industrien. Alle byggeprojekter udføres af mange forskellige parter, som ikke er under samme tag, hvilket vanskeliggør samarbejdet med deling af data og modeller.Du vil blive præsenteret for forskellige forløb hvor Cloud-teknologi kan afhjælpe denne udfordring. Disse løsninger kan etableres via OpenBIM Cloud-løsninger, men også med løsninger fra 

4. Internet of Things og avancerede analyser
Vi sætter fokus på datamonitorering som basis for optimering af energiforbrug/spild – og desuden som grundlag for nye former for design.Vi har inviteret flere innovative virksomheder, der er ivrige efter at dele ud af deres erfaring med “big data”. Vi vil sammen give et bud på, hvor langt branchen er nået i.f.t. brugen af indbyggede sensorer/transmittere til datamonitorering som grundlag for fremtidige beslutninger om drift, nye designs og levetid..

5. Fremtidssikret design og konstruktion
Når det kommer til 3D-printing og brug af robotter (til fx montage) har vi kun set toppen af isbjerget.Det er nu muligt at præsentere bygninger på en helt ny måde v.h.a. virtual reality og live-oplevelser, så det danner basis for at tage beslutninger om design og konstruktioner. Med parametriske konstruktioner kan man se resultatet med det samme og hurtigt tilpasse byggeriet til evt. ændringer.

Se programmet her
Udstillere til BIM Universe 2017

 

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.047