CryoCIP ApS indgår partnerskab om affugtning i Danmark.

| Medlemsnyhed | Indrykket af CryoCIP ApS

CryoCIP ApS indgår med Drieaz UK/USA om Affugtnings maskiner i Danmark. Samarbejdet betyder at CryoCIP, nu kan tilbyde en samlet pakke til virksomhedens kunder omkring affugtning og behandling af vandskader i en bygning.

Virksomheden Drieaz UK/USA, er en af verdensførende producenter af udstyr til effektivt affugtning af en bolig. Drieaz maskiner har igennem mange år i Danmark været solgt igennem en anden distributør. CryoCIP som er en grossist, vil som partner i Drieaz UK/USA i Danmark tilbyde service af alle Drieaz produkter.

Alle Drieaz produkter som købes hos CryoCIP vil indeholde danske manualer, samt dansk 2 år garanti på alle produkter jvf. garantiforpligtigelsen. Alle produkter vil bliver garanti serviceret i Fredericia, samt alm. service.

Vores hjemmeside vil inden kort tid indeholde de nye maskiner, ligesom vi i fredericia vil have demonstrtation og Show room. Besøg os på  www.cryocip.dk

Drieaz har indledningsvis udviklet et nyt online affugtsystem som sammen med Dri-plan online/ APP, kan overvåge affugtningen i de forskellige rum. Det er drieaz affugter som sammen med fugtfølere kommunikere med web integretion som online kan følge effektiviteten af affugtningen. Det betyder med de automatiske tømmesystemer, mindre manuel overvågning. Online systemet sikrer også om udstyret er sat effektiv nok op. Systemet vil beregne, hvormange luftblæsere der sammen med affugtere skal monteres for at opnå, den mest effektive affugtning.

Besøg vores partnere Drieaz UK/USA

Brug for yderligere dokumentation kontakt CryoCIP ApS +45 75 92 81 00 eller send e-mail  info@cryocip.dk

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CryoCIP ApS

Vognmagervej 15 A
7000 Fredericia
Danmark
CryoCIP ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.129