23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rekordår tredoblede månedsløn hos KTerhvervsbyg

KTerhvervsbyg spåede sidste år en vækst på 20%, men det lykkedes faktisk entreprenøren næsten at fordoble sit resultat i 2016. Rekordåret 2016 udløste en tredobling af medarbejdernes løn i december.

Nogen tvivlede måske nok, da ledelsen i KTerhvervsbyg sidste år udmeldte et 20% vækstmål, baseret på en omsætning på over 100 millioner kr. Men tvivlen blev gjort til skamme. Årets resultat hos KTerhvervsbyg A/S landede på knap 12 millioner kr. i regnskabsåret 2016. Det er næsten en fordobling i forhold til de 6,7 millioner kr. fra året før.

Væksten er hentet bredt inden for erhvervsbyggeri, hvor såvel domicilbyggeri som produktionsbygninger, kontorbyggeri, detailhandel og bilhuse har været en del af ordreporteføljen hos KTerhvervsbyg i 2016.

Også byggeri til forsyningsselskaber har været et område i kraftig vækst lige som udlejningsejendomme til erhvervsvirksomheder i perioden har indgået i virksomhedens strategi.

Specialiseringen inden for erhvervsbyggeri har således vist sig at være en klog beslutning for virksomheden, der med sin opstart i 2011 kun har få år på bagen.

”Da vi startede virksomheden var vi i ledergruppen enige om at holde fokus på indtjeningsgraden – men vi var også enige om, at det skulle være sjovt at gå på arbejde. Og det princip har vi fulgt lige siden. Når det så går godt, synes vi også, vi vil anerkende vores dygtige medarbejdere, der alle hver især har bidraget til at nå årets resultat. Alle medarbejdere har derfor fået en tredobling af lønnen i december 2016 - også rengøringsdamen,” siger Per Henriksen, partner i KTerhvervsbyg.

KTerhvervsbyg A/S
Ryttervangen 18
7323 Give
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31347327
P nummer: 1014319561

Kontaktperson

AC
Anette Christensen
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.047