23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Midtjysk Albyg A/S har fuld gang i at rulle projektet ”Lev Livet i Aulum” ud.

Vi ønsker at være med til at skabe vækst og positiv udvikling i Aulum til glæde for borgere og erhvervsliv

”Vi ønsker at være med til at skabe vækst og positiv udvikling i Aulum til glæde for borgere og erhvervsliv”, udtaler direktør for Midtjysk Albyg A/S, Frants Sørensen.  ”Vi skal i fællesskab udvikle og fremtidssikre Aulum ved at fokusere på regionale og lokale styrkepositioner, som gør vores område unikt”, supplerer han.

Midtjysk Albyg A/S er i den fantastiske situation, at firmaet snart opstarter hele 4 byggerier i Aulum. Der var derfor arrangeret en kort sammenkomst for alle bygherrer den 20. april hos Midtjysk Albyg A/S. 

Hans Kjærgård fra Netværkslokomotivet, som er formand for erhvervsudviklingen i Aulum projektet, og Anne Mette Skjærbæk, Erhverv og Kultur fra Herning Kommune, deltog også i arrangementet. Conny og Jens Nielsen tog det første spadestik i Rørkærvej projektet.

Thomas Toft, som er projektleder på lokale projekter i Midtjysk Albyg A/S, er meget engageret i ”Lev familielivet i Aulum”. Thomas har selv boet i Aulum, og er far til et hold tvillingepiger. Han ved derfor hvor vigtigt det er for en by, at få flere børnefamilier til. ”Børnefamilier er med til at skabe det liv i en by, som er så vigtigt for at der kan ske en positiv vækst i det sociale liv, men også i erhvervslivet” Thomas er projektleder på to af de private byggerier, som skal bygges i Aulum.

Der er 12 ambassadører, i projektet ”Lev Livet i Aulum”. Frants Sørensen, direktør i Midtjysk Albyg A/S er en del af korpset. Ambassadørerne har et tæt samarbejde med Herning Kommune og erhvervsrådet om at reklamere for byen og tiltrække erhvervsvirksomheder til byen.

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412
P nummer: 1002769919

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.094