23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Start din egen vognmandsforretning med hjælp fra DSV Transport og kør i en af disse lastbiler.

Har du en drøm om at starte egen vognmandsforretning, så kan DSV Transport hjælpe dig igang med nyt vognmandskoncept.

DSV Transport lancerede i weekenden nyt vognmandskoncept som vi er rigtig glade for, og stolte af at kunne introducere.

Målene med at udvikle dette vognmandskoncept er flere; transportbranchen har gennem de seneste år, oplevet en regulær flugt blandt chaufførerne, og mange vognmandsforretninger står overfor et generationsskifte, uden at der står nogen til at tage over.

Som landets førende samarbejdspartner til entreprenørbranchen, ønsker DSV Transport at tage del i det sociale ansvar, og vil styrke, rekruttere, og udvikle transportbranchens næste generation.

Vores koncept består af flere elementer, dels ønsker vi at tiltrække, og uddanne flere chauffører – Danmark mangler unge, dygtige chauffører, der kan sikre at landets vognmænd fortsat kan få biler på gaden – det gør vi med et program, hvor vores egne chauffører har påtaget sig en rolle som mentorer for unge mennesker med diesel i blodet, og følger dem på vej gennem chaufføruddannelsen.

Er du allerede chauffør, men ønsker at køre for DSV Transport A/S, kan du blive en del af vores jobbank, og få direkte adgang til mere end 200 tilknyttede vognmandsforretninger. Vi sørger for at formidle kontakten mellem chauffør og vognmand.

Gennem vores store netværk af selvstændige vognmænd, er det således vores mål at kunne tilbyde alle nyuddannede, og etablerede chauffører et job i transportbranchen.

En del af vores nuværende chauffører, men sikkert også mange af de chauffører der i fremtiden vil blive uddannet, vil have et ønske om at blive selvstændig vognmand. Finanskrisen der rasede fra 2008, har gjort at det fortsat er svært at etablere sig som selvstændig i transportbranchen, men det vil DSV Transport også gøre op med.

Med branchens mest omfattende vognmandskoncept, og gennem et unikt samarbejde med flere af vores leverandører, vil DSV Transport A/S fremover kunne hjælpe unge driftige vognmænd i gang med den forretning de drømmer om, lige fra lastbil til regnskaber.

Med DSV Transport i ryggen, en helt ny lastbil, og masser af gå-på-mod, vil langt flere unge kunne kaste sig ud i et eventyr som selvstændig, og vi er stolte over at kunne være en del af denne rejse.

Så gennem uddannelse, træning, og rekruttering vil DSV Transport A/S skabe en kultur, hvor vi sætter kunderne i fokus, og gennem innovative løsninger, og dygtige chauffører og vognmænd, fortsat kan være  den foretrukne samarbejdspartner i branchen.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakt Lars Dich-Johansen på ldj@dsvtransport.dk eller på 4064 6807 og hør nærmere.

Læs mere om at blive Vognmand på DSV Transports hjemmeside http://www.dsvtransport.dk/bliv-chauffor-vognmand

DSV Transport A/S
Gammel Marbjergvej 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11931901
P nummer: 1000301173

Send til en kollega

0.047