23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfarne kræfter vender tilbage

Vi kan i dag sige velkommen til Dennis Faurby. Dennis har tidligere været hos Nicolaisen & Larsen A/S i perioden fra 2006 til 2015 og senest som produkt- og storkundechef.

Vi kan i dag sige velkommen til Dennis Faurby. Dennis har tidligere været hos Nicolaisen & Larsen A/S i perioden fra 2006 til 2015 og senest som produkt-  og storkundechef. Dennis vender tilbage til Nicolaisen & Larsen med fornyede kræfter og er nu klar til at påtage sig jobbet som Markedschef. Privat bor Dennis i Holstebro med hans kone og deres 2 døtre.

”Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet og tilbage til kendte rammer. Jeg kender jo stadigvæk produkterne og ved at de står for at kunne levere både kvalitet og produktivitet. Derved giver det kunderne lave totalomkostninger og bibringer stor værdi for kunderne, så det bliver et glædeligt gensyn, at kunne arbejde med dette.” udtaler Dennis Faurby

Dennis er oprindeligt uddannet driftsleder med grønt bevis og har siden 2006 været i maskinbranchen. Desuden er han uddannet jordbrugsteknolog med teknik og byggeri som speciale. Som Markedschef skal Dennis stå for at optimere salg og service. Deri ligger et stort fokus på maskinerne, men også de totalløsninger, Nicolaisen & Larsen som virksomhed, helt unikt kan tilbyde deres kunder.

”Vi glæder os til at Dennis starter, ligesom jeg ved mange af vore kunder vil gøre. Han er jo kendt i huset og ude hos kunderne allerede. Han vil derfor hurtigt få noget fra hånden og være med til at bringe Nicolaisen & Larsen frem imod de strategiske pejlemærker, der er sat” udtaler Morten Krusborg, Adm. Direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S. 

Vi ønsker Dennis en god første dag tilbage og rigtig god arbejdslyst.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Send til en kollega

0.078