23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mogens Rasmussen A/S leverer solafskærmning til DGNB Byggeri

Mogens Rasmussen A/S leverer solafskærmning til det nye Middelfart Rådhus og Bycenter, der bygges så det kan leve op til DGNB sølv.

Byggeriet af det nye Bycenter i Middelfart skal når det står færdigt som minimum kunne opnå Sølv efter den tyske DGNB-standard for bæredygtigt byggeri. Mogens Rasmussen A/S skal til byggeriet levere og montere udvendige Zip Screens, faldarmsmarkiser samt indvendig mørklægning. Et af kravene i forbindelse med DGNB er at produkterne skal være PVC fri. Dette blev løst i samarbejde med Hunter Douglas, hvor der blev fundet et alternativ til den ellers almindelige screen dug som består af PVC belagt glasfiber. Screens bliver leveret med en 100% Polyester dug. Med hjælp fra Hunter Douglas blev der fundet en væv som blev godkendt af bygherre og arkitekt. Efter godkendelsen fra Bygherren og arkitekten gennemgik vævet tests på fabrikken for at sikre at det færdige produkt kan leve op til Hunter Douglas’ sædvanlige høje standarder samt at det stadig kunne garanteres at screens kunne holde til de lovede 18-20 m/s vindstød.

Mogens Rasmussen A/S leverer i alt 214 Screens til byggeriet. Leveringen og montering af screen nærmer sig nu afslutningen, hvorimod levering og montering af Faldarmsmarkiser og mørklægning skal til at begynde. Faldarms markiser samt mørklægning lever selvfølgelig også op til DGNB kravene på bygningen.

Mogens Rasmussen A/S er meget stolte af at være leverandør til et så markant byggeri i Middelfart.

DGNB certificering vil blive en større og større dele af dansk byggeri hvorfor vi er glade for at kunne tilbyde udvendige såvel som indvendige produkter der overholder disse krav.

Har du brug for Solafskærmning der overholder DGNB kravene er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe og få en snak om hvad vi kan tilbyde. Du kan også sende en E-Mail med din forespørgsel.

Tlf. 64418033 E-mail mra@mras.dk

Mogens Rasmussen, Middelfart A/S
Industrivej 3B
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19262677
P nummer: 1003782085

Kontaktperson

Kim S. Germansen
Projektleder
+45 63412496 kg@mras.dk

Send til en kollega

0.046