23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv frekvensomformer til klimastyring

ABB’s frekvensomformer ACH580 sætter nye standarder for enkelthed, pålidelighed og nem integration.

ABB har introduceret en ny frekvensomformer til klimastyring, som er specielt designet til en bred vifte af HVAC-applikationer. ACH580 har bevist sine egenskaber til at begrænse harmoniske overtoner, den har et intuitivt betjeningspanel og er udstyret med indbygget BACnet-kommunikation. ACH580 er velegnet til kritiske applikationer, såsom hospitaler og datacentre, hvor stabil drift er altafgørende. Frekvensomformeren er desuden medvirkende til at skabe et behageligt miljø og maksimere produktiviteten i fx erhvervsbygninger og på skoler.

Frekvensomformeren fungerer sammen med enhver type HVAC-motor, herunder induktionsmotorer, permanent magnetmotorer og SynRM-motorer. Den udmærker sig desuden ved et garanteret energiforbrug og har en bedre performance end de fleste andre motorstyringer.

ACH580 kan integreres i alle større automationssystemer, kommunikerer på de velkendte HVAC-sprog, styrer motorer på op til 250 kW og er klar til at installere, når den leveres. En enkelt menu, specifikt tilpasset HVAC, og hjælpemenuer til betjeningspanel gør idriftsættelse nem og hurtig. Funktioner til anvendelse i industrielle applikationer, fx loop controllere og motoropvarmning, er indbygget som standard.

Vigtige funktioner
Energieffektiv
: ACH580-frekvensomformeren har den højeste effektivitetsklasse for frekvensomformere, nemlig IE2. Den er overordentlig effektiv sammen med alle typer motorer. Pakken med ACH580-frekvensomformer og IE4 SynRM-motor leverer kort sagt den bedste ydelse på den mest energieffektive måde, der findes på markedet i dag.

Enkelt: Alle basale behov, såsom IP21- og IP55-kapslinger med det samme footprint og BACnet-kommunikation, er indbygget i frekvensomformeren. 

Pålidelig: ACH580 leverer opdaterede og præcise oplysninger om systemets effektivitet. Den måler, hvor meget energi der er blevet sparet og har et avanceret varslingssystem, som fortæller, når der er behov for vedligeholdelse.

Nem at integrere: Indbygget BACnet og HVAC-protokoller giver brugerne mulighed for at styre applikationer, rapportere resultater og udføre diagnosticering.

 

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.047