23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitale kontakture gør din hverdag nemmere

D Line er en serie af digitale kontakture med et eksklusivt design og en baggrundsoplyst hvid LCD-skærm.

 Ekstremt nemt at anvende – har tolinjes menuer og kun fire trykknapper. Alt sammen betyder det, at D Line-produkterne er ideelle til automatisering af funktioner i mange forskellige installationer.

Takket være den banebrydende metode til styring af ferieperioder giver D Line dig mulighed for at override det normale ugentlige program for en eller flere perioder af året eller endda gennem forskellige år. Sortimentet omfatter versioner med en og to kanaler, der er udstyret med højkapacitetsbatterier, så de er i stand til at fungere under en strømafbrydelse, samt et permanent EEPROM-datalager, der sikrer, at det planlagte program følges, og at de indstillede datoer og tidspunkter opret-
holdes selv under et strømsvigt.

”PLUS”-version
”PLUS”-versionerne kan kopiere et eller flere programmer og overføre dem til forskellige enheder ved hjælp af et flashdrev. Dette sparer tid, og man undgår fejl ved omprogrammeringer.

”SYNCHRO”-version
”SYNCHRO”-versionerne kan kombineres med en D DCF-antenne, hvilket gør det muligt at synkronisere afbryderen automatisk med tidssignalet fra DCF77-senderen i Frankfurt, eller med en D GPS-antenne, som synkroniserer med signalet, der modtages af Global Positioning Systemet. Dette giver en mere præcis løsning end de jordbårne transmissioner. Disse versioner er påkrævet, når en eller flere afbrydere skal holdes synkroniseret, selv når de er installeret i ubemandede områder.

 

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.047