23948sdkhjf

Give Elementer og Aaskov i Rema 1000-samarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Give Elementfabrik A/S

Dansk detailhandel ekspanderer som aldrig før. Det mærkes hos entreprenøren Aaskov som aktuelt er i tæt samarbejde med Give Elementer om levering af betonelementer til en række danske detailbutikker.

Aktuelt bygges en Rema 1000 i Horsens og skitserne til endnu en Rema 1000 i Dybbøl er på tegnebrættet. Give Elementer har derudover leveret betonelementer til flere af Aaskovs butiksbyggerier, f.eks.  jem & fix i Tønder og i Vejen.

”Betonelementer til butikker og detailhandel er en helt naturlig del af vores strategiske fokus, fordi det ofte er ret simple byggerier, der passer godt med vores ”Keep it simple”-princip. En tilgang, der holder byggeprisen nede og som derfor er attraktiv til denne type byggerier,” lyder det fra Give Elementer.

Her glæder man sig over, at Rema 1000-kæden øger vækstambitionerne i Danmark og vil vokse fra 272 til 400 butikker i løbet af de kommende år, ligesom Dansk Supermarked også forventer at bygge 25 nye Netto-butikker i 2017. Give Elementer forventer derfor også, at efterspørgslen på betonelementer fra danske entreprenører, der bygger detailbutikkerne, vil stige de kommende år.

Læs mere om Give Elementer her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Give Elementfabrik A/S

Hjortsvangen 19
7323 Give
Danmark
Give Elementfabrik A/S

Send til en kollega

0.141