23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CRECEA Krisekorps - kan skabe tryghed på arbejdspladsen

CRECEA Krisekorps kan komme i brug, hvis man fx oplever tegn på stress eller anden belastning og har brug for et samtaleforløb, eller i tilfælde af akutte traumatiske hændelser som røveri, ulykker eller dødsfald og har brug for krisehjælp.

Det helt særlige ved CRECEA Krisekorps er, at man udelukkende betaler, når man bruger krisekorpset. Vi kalder det pay per use. Man betaler altså ikke et gebyr bare for at have aftalen. For Preben Staun, adm. direktør i CRECEA er netop den betalingsmodel afgørende: ”jeg synes, det er meget rimeligt, at man kun betaler, når man har brug for krisekorpset, og derfor håber jeg, at mange virksomheder vil tage ordningen til sig og have den som en ekstra sikkerhed”.
 
En af de virksomheder, som allerede bruger CRECEA Krisekorps er brancheforeningen Danske Bedemænd. Knud Larsen, formand i foreningen, fortæller, at for Danske Bedemænd er CRECEA Krisekorps en bagvedliggende sikkerhed for et system, der 24/7 kan bakke op i de mest ekstreme situationer. Knud Larsen uddyber: ”I 99 % af alle de situationer vi står i, kan vi selv løse udfordringerne, men i 1 % af tilfældene står vi i en situation, der er så særlig, at ingen ved, hvad de skal gøre, og i den situation skal vores medlemmer have et sikkerhedsnet. I rollen som bedemand må man aldrig skulle sige til en familie, at lige nu ved jeg ikke, hvad jeg skal stille op. Derfor har vi sikkerhedsnettet”.

Læs mere om CRECEA Krisekorps her.

CRECEA A/S
Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62357711
P nummer: 1002151684

Send til en kollega

0.062