Solar søger en jeg-ved-hvad-kunderne-efterspørger markedsansvarlig til VVS segmentet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Vil du være med til at lede den strategiske og taktiske retning for den kommercielle markedsorganisation indenfor VVS-segmentet? Hvis svaret er ja, bliver du en del af vores markedsorganisation hos Solar i Vejen.

Hvad får du ansvaret for?

Du får ansvar for salg af serviceydelser, produkter og løsninger til VVS-segmentet. Gennem en handlingsorienteret og engageret indsats udbygger du positionen som den stærke samarbejdspartner for både kunder og leverandører.

Med et konstant fokus på markeds- og konkurrentsituationen skal du optimere salget til eksisterende og nye markedssegmenter. Du bliver ansvarlig for at igangsætte og deltage i strategiske tiltag samt eksekveringen af services, produktintroduktioner og forretningsprojekter - herunder prissætning, marketing m.v.

SØG STILLINGEN HER

I hverdagen får du stor berøringsflade med organisationen og et tæt samarbejde med salgs-, sourcing- og markedsfunktionen. Du supporterer salgsfunktionen med prissætning samt håndtering af tilbudssager m.v. Du er ansvarlig for og igangsætter produktlanceringer og andre markedstiltag. Gennem planlægning skaber du sammenhæng mellem salgsforudsætninger og de ambitiøse mål.

Du får reference til markedschefen for VVS-segmentet.

Du er bindeleddet mellem salg og den øvrige forretning 

Med et højt drive trives du i en travl performanceorienteret hverdag, hvor du konstruktivt og selvstændigt håndterer alsidige opgaver. Du agerer proaktivt, læser markedet og kunderne, opsøger mulighederne og følger dine initiativer til dørs. Som person er du robust med god gennemslagskraft.

Som markedsansvarlig er du omdrejningspunktet og ansvarlig for mange interne og eksterne processer og fokuserer derfor på at skabe fremdrift gennem samarbejde, kommunikation og fælles mål.

Du er engageret og leverer kvalitet til tiden gennem målrettethed og en god prioritering. Med øje for de væsentlige detaljer arbejder du struktureret og analytisk med dine opgaver. Dit overblik og forretningsmæssige forståelse sikrer både kort- og langsigtede resultater.  

Dine kvalifikationer

Igennem en længere periode har du haft succes i en lignende stilling med markedsansvar og fokus på udvikling af såvel produktsortiment som markeder. Du har sandsynligvis en videregående teknisk og/eller kommerciel uddannelse.

Ansøg senest den 27. juni 2017   

Ser du denne stilling som et naturligt næste skridt for dig, så send os din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende – og vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til jobbet eller Solar ?  

Kontakt markedschef Brian Ejman Jensen på 40 64 12 22.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.107