Vellykket gårdanlæg med Land Classic plantekasser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Land Højbede

Familievenligt nybyggeri og klassisk villakvartersidyl går hånd i hånd på Løvstikkevej, Amager. Et vellykket åbent gårdanlæg med blomster og krydderurter i plantekasser skaber stemning og trygge rammer - beboerne tog selv initiativet.

Beboerne i det moderne rækkehusbyggeri på Løvstikkevej, Amager, var trætte af biler i høj fart mellem husrækkerne. De gik til boligselskabet KAB, der ejer bebyggelsen, og fik grønt lys til at etablere plantekasser, der kunne tage farten af bilerne og omdanne passagen mellem husene til et grønt og indbydende åbent gårdrum.

Valget faldt på de enkle Land Classic højbede fra det lokale Amager-firma Land. Bedene er nemme at samle og kan sammensættes på utallige måder:

'Vi havde egentlig forestillet os sekskantede højbede, men da først siderne var leveret og vi kom i gang med at lege med dem, fandt vi ud af, at det passede bedre ind med firkantede plantekasser. Så satte vi bare siderne sammen til firkanter i stedet', fortæller initiativtager Karin Rasmussen, der også selv har stået for at vælge planter.

'Vi er glade for dem', siger en anden beboer om plantekasserne. 'Karin har virkelig gjort et flot stykke arbejde med dem'.

Plantekasserne bryder den lange lige stribe af asfalt mellem husrækkerne op i mindre og mere intime rum. Det skaber små hyggekroge og afholder biler fra at drøne med høj fart ned mellem husene.

'Vi har fået et fælles uderum, hvor børnene kan løbe frit og vi alle sammen har meget mere lyst til at opholde os', fortæller Karin Rasmussen. 'Vi er meget glade for resultatet!'

Firmaet Land blev stiftet i 2003 og producerer modulopbyggede højbede, krukker og altankasser m.m. Samme år modtog virksomheden prisen for bedste idé og design på designmessen Formland for deres Land Classic højbede. www.landhave.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Land Højbede

Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Danmark
Land Højbede

Billeder & videoer

Land Classic hojbede i rust ved nybyggeri80x80 cm hojbede i rust i gardmiljoPlantekasser fra Land brugt til gronne faellesarealerKrydderurter i Land hojbede i faelles gardanlaeg

Send til en kollega

0.097