Etagedæk uden tunge løft og lang leveringstid.

| Medlemsnyhed | Indrykket af AB Byggeprofiler A/S

Støbt etagedæk? -Enkelt spænd på op 5-8 meter. Er du klar over, at vi også er leveringsdygtige i den slags…

In-situ komposit etagedæk
Med Plannja Combideck 45 kan etagedæk let støbes in-situ. Combideck 45 fungerer i støbefasen som støbeform og når betonen er hærdet, udgør pladen i de fleste tilfælde den nødvendige underkantsarmering. Foreningen af stålets trækstyrke og betonens trykstyrke giver en stærk konstruktion med muligheder for store enkelt spænd.

Tilpasset 150x150mm armeringsnet
Pladen er konstrueret således, at betonen binder godt fast heri. Er der, typisk grundet brandkrav, behov for øget armering har Combideck 45 den store fordel, at pladen er udformet således at 150x150 armeringsnet passer præcis med pladens profil. Dette er væsentligt tidsbesparende i forhold til, at monterer plastklodser for fastholdelse af tillægsarmering.

Spændvidde
Desværre er kendskabet til dette kompositdæk ofte begrænset og bliver til stadighed forvekslet med svanehalsplader. Combideck 45’s udformning og profilhøjde gør, at spændvidder på op til 5-8 meters enkelt spænd er muligt. Øget spændvidde resulterer i øget dæktykkelse. Men forøgelsen i dæktykkelse kan dog vendes til en fordel. Idet hovedpartens af betonens styrke placeret i den øvre del af det samlede dæk, hvilket giver gode muligheder for at udnytte den midterste del af betonen til diverse rørføring.

Beregninger
Hos AB Byggeprofiler er vi behjælpelige med vejledende beregninger, så det ved tilbudsgivning hurtigt kan afgøres om Combideck 45 er det rette alternativ i den pågældende byggesag. Desuden tilbydes tilkøb af konstruktionsdokumentation. 

Muligheder
Combideck 45 leveres i fixmål 1,60 – 15,0 meter. Standard længder i pakker; 10 stk. á 4,5 meter. 5 stk. á 6,5 meter.

 

Find mere information her, eller hent hele komplet teknisk folder i pdf.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AB Byggeprofiler A/S

Virkelyst 11
9400 Nørresundby
Danmark
AB Byggeprofiler A/S

Send til en kollega

0.102