23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danskerne er til døre i naturtræ

I Skandinavien er vi vilde med enkle og minimalistiske linjer i boligindretningen, men alt skal ikke længere være hvidt i hvidt.

Danskerne går nu efter at tilføre personlighed og varme i hjemmet, og det kommer især til udtryk i valget af døre, der nu skal være i naturtræ.  

I mange år var boligbilledet sort og hvid. Men nu er danskerne blevet mere bevidste om at skabe hjem, der ikke kun tager sig godt ud, men samtidig er rare at være i. Sådan lyder det fra byggefirmaet KFS Boligbyg, som netop har opført deres svar på fremtidens enfamiliehus til årets Byg & Bo udstilling i Solbjerg ved Aarhus:
 
- I flere år har boligstilen været præget af et stilrent udtryk med fokus på materialer og interiør i hovedsageligt hvide og sorte nuancer. Vi ser nu, at en ny trend vinder frem, hvor det i højere grand handler om at bringe forskellige farver og varme træsorter ind i indretningen, der gør boligen til et hyggeligt hjem med personlige og kreative løsninger, siger Ditte Maria Kollerup, indehaver og kreativ direktør i KFS Boligbyg.

Som kontrast til den minimalistiske indretning er døren nu blevet et populært indretningselement til at bryde med de ellers velkendte hvide vægge:

- Vi mærker tydeligt en stigende efterspørgsel på døre i naturtræ. Umiddelbart skulle man tro, at vi skaber 70’er looket igen, men i et nyt hjem fra 2017, ser det meget anderledes ud. Her kombineres nemlig de hvide flader og de stramme linjer med træ og farver. Og trædørene er virkelig bare en god måde til at skabe en hyggelig stemning, uden at det på nogen måde bliver for mørkt og kedeligt, forklarer Ditte Maria Kollerup.

Eksklusive dørløsninger i fokus
I KFS Boligbygs udstillingshus har dørene fået positive tilbagemeldinger fra de første besøgende i påsken, fortæller Ditte Maria Kollerup. Dørproducenten SWEDOOR har leveret døre til projektet og bakker op om, at der generelt er en stigende interesse fra kunderne i at inddrage dørene på lige fod med boligens øvrige interiør.

- Det er især inden for de seneste par år, at markedet for alvor er blevet klar til at vælge nye og spændende døre, som tilfører et helt andet udtryk i boligen. Først var det sortfarvede trædøre, men nu er tiden kommet til et råt og varmt look. Og ved at inddrage døren som en aktiv del af indretningen, binder man rummene sammen, hvilket bidrager til en rolig atmosfære i hjemmet, siger Kirsten Haarbo, som er produktchef for indvendige døre hos SWEDOOR.

Foruden valget af døre i naturtræ, er der eksperimenteret med specielle og individuelle dørløsninger i KFS Boligbygs udstillingshus. Det gælder blandt andet valget af skjulte hængsler, tætningslister til lydtætning og SmartClose til at undgå, at dørene smækker og klaprer.

- Det glæder os selvfølgelig, at KFS Boligbyg er med til at bane vejen for nye dørtilvalg, der kan tilføjes alt efter individuelle krav og ønsker. Forskellen ligger nemlig ofte i detaljen, hvor for eksempel en tætningsliste kan udgøre en stor værdi i hverdagen og skabe en bedre akustik og dermed også et sundere indeklima, slutter Kirsten Haarbo.

Swedoor
Danmarksvej 9
9670 Løgstør
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10276802
P nummer: 1000048290

Kontaktperson

SN
Sanne Nørbjerg
PR Konsulent, Publicity
sanne@publicity.dk

Send til en kollega

0.047