23948sdkhjf

Afskærm din restaurants udeareal og lad dine gæster nyde sommeren

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alumentdk

Ferien er over os, og sommergæsterne – lokale som turister - leder efter det perfekte sted til at fejre årstiden. Der er bud om restauranternes borde udendørs – er du parat?

Solafskærmning og læ midt på dagen

Efter en travl omgang sightseeing i formiddagstimerne, har de fleste turister lyst til lidt afslapning og et lækkert frokostmåltid.

Middagssolen eller en kølig brise kan dog sagtens blive en forhindring for få hvilet fuldt ud. Her er en markise eller terrasseoverdækning den perfekte løsning, hvis du vil tiltrække de sultne middagskunder.

Byd dine gæster velkommen i læ for sol og blæst, så de kan nyde menuen i dine udendørsarealer i ro og mag. 

Drinks og lange sommernætter

Når aftenen melder sig, vælger mange cafégængere at sætte sig indenfor. Giv dine gæsterne muligheden for at opleve dagens sidste lys med eksempelvis et motoriseret lameltag, som du kan lukke til, når de køligere timer melder sig. Hvem ved, måske bliver de til en ekstra drink eller snack før lukketid.

Unik løsning til netop din restaurant

Alle restauranter og caféer har sin helt egen stil og koncept. Vælger du en terrasseoverdækning fra Alument, tilpasser vi løsningen til dine behov. På den måde kan vi skabe netop den stemning, som du ønsker.

 

Læs om vores arbejde med caféen på toppen af The Silo i København.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alumentdk

Albuen 4B
6000 Kolding
Danmark
Alumentdk

Send til en kollega

0.094