23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aros Maler Entreprise fortsætter den høje vækstrate

Aros Maler Entreprise har vækstet med 60 procent de seneste to år og er nu på over 80 ansatte. Dette har ledt til en ny professionel bestyrelse og nyt hovedkontor.

Aros Maler Entreprise fortsætter væksten og har brug for at konsolidere organisationen. Virksomheden har etableret et 210 m2 stort hovedkontor i Egå ved Aarhus. Her er ledelsen og stabsfunktionerne samlet. Hidtil har Aros Maler Entreprise udelukkende haft kontor på de byggepladser, de arbejder på. Det har fungeret rigtig godt i forhold til kunderne og i forhold til byggeledelse på projekterne. Derfor fortsætter det også. Det nye hovedkontor er således primært til ledelsen og stabsfunktioner.

Ny professionel bestyrelse

Simon Elkjær, ejer af Aros Maler Entreprise fortæller:” Vi valgte ultimo 2015 at etablere en professionel bestyrelse. Vi ønskede at få tilført nye kompetencer i forhold til den vækst vi realiserer, og er meget glade for at Knud Erik Jørgensen, der har stor erfaring fra nogle af de største entreprenørfirmaer i Danmark og byggeriet DNU (Det nye universitetshospital Aarhus), nu er vores bestyrelsesformand. Jan Elgaard, CEO i Scanvægt A/S og Christian Brandenborg, Økonomiansvarlig i Aros Maler Entreprise er bestyrelsesmedlemmer.

Det har givet os en kolossal styrke i forhold til at arbejde strategisk og i forhold til at kunne styre entrepriseafviklingen fra kontrakt til endelig aflevering. Samtidig får vi løbende værdifuld sparring og øjne der kikker ind på virksomheden, som giver nogle helt nye muligheder. Jeg har nu et klart billede af, hvor vi skal hen.”

Fordobling af Aros Maler Entreprise

Knud Erik Jørgensen, bestyrelsesformand i Aros Maler Entreprise udtaler:

”Som bestyrelsesformand siden årsskiftet 2015/2016 er jeg kun blevet bekræftet, i at Aros Maler Entreprise er en særdeles spændende og veldrevet virksomhed at arbejde sammen med. De er professionelle og kompetente i deres tilgang til virksomhedsdrift og ordreafvikling. Nøgleord som fleksibilitet og det at se løsninger frem for begrænsninger er klart nogle af de spidskompetencer der adskiller Aros Maler Entreprise fra andre konkurrenter på markedet. Et eksempel, som malervirksomheder typisk udfordres af er, at de typisk er de sidste der leverer til projekterne. Hvis andre fag er forsinkede, er det en kolossal styrke, at virksomheden er fleksibel, løsningsorienteret og i stand til at tilføre ekstra ressourcer, hvis der er behov for det. Det er nogle af de forcer, Aros Maler Entreprise har. Samtidig leverer de et professionelt arbejde, hvilket bl.a. bevises igennem de mange gengangskunder.

Jeg ser meget frem til at være del af den videre udvikling af firmaet, hvor bl.a. markant forøgelse af omsætning, indtjening og konsolidering vil være målet indenfor vores 3 – 5 årige strategiperiode.

Nye lokaler og personale

Det nye hovedkontor i Egå er udviklet i tråd med det brand, der ønskes. Der er en klar linje og høj kvalitet. Christian Brandenborg har varetaget firmaets overordnede økonomi siden 1. januar 2016 og er, efter færdiggørelse af sin kandidatgrad i økonomi, indtrådt som økonomiansvarlig pr. 1. januar 2017. Christian har i en årrække været tilknyttet virksomheden som beregner, sideløbende med hans universitetsuddannelse. Derudover er Lene Christensen tiltrådt som bogholder.

Christian Brandenborg udtaler: ”Jeg synes byggebranchen er interessant pga. de konjunktursvingninger der er, og ser en udfordring i at navigere i det. Aros Maler Entreprise har udviklet sig meget de snart 7 år, firmaet har været på markedet. Jeg har været med til at indføre et time-/sagssystem, som gør, at vi hele tiden har styr på tids- og materialeforbruget på alle sager og kan justere og gribe ind, hvis der er behov for det. Dette giver en knivskarp projektstyring. Samtidig har vi et godt grundlag for nye kalkulationer og et redskab til at hjælpe vores medarbejdere. Det er en stor tilfredshed.”

Aros Maler Entreprise

Aros Maler Entreprise A/S er et kvalitets malerfirma, hvor høj service, professionalisme og ordentlighed er kerneværdier. Vi udfører malerentrepriser inden for nybyggeri og renovering i hele landet. Med over 80 medarbejdere og stort fokus på projektledelse og sikkerhed, er kundernes opgaver i de bedste hænder.

Aros Maler Entreprise A/S
Langs Skoven 74
8541 Skødstrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35479465
P nummer: 1013212631

Kontaktperson

​E
​Simon Elkjær
Entrepriseleder
se@aros-maler.dk

Send til en kollega

0.041