23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO udvider med flere størrelser

FAKRO har så stor succes med at sælge tagaltaner til de danske kunder, at man snart introducerer endnu en størrelse i den populære Galeria-serie.

"Interessen for tagaltanen Galeria er stigende og vi tror på, at det skyldes, at vores produkt sætter konkurrenterne til vægs indenfor brugervenlighed, innovativt design, bedste lakering i 3-lags polyurethanlak - og pris," fortæller Jon Tougaard, adm. direktør for FAKRO i Danmark.

FAKRO Galeria Tagaltan har man indtil nu kunnet bestille i to størrelser, en i 78 x 255 cm og en i 94 x 255 cm. Det nye bliver en version i 114 x 255 cm og direktøren vil ikke udelukke, at flere størrelser kan komme til.

"Det bestemmer kunderne! Hvis de vil betale for breddere vinduer end de 114 cm som er næste stop, så er vi da med på ideen. Husk på, at det kun er fra FAKRO, at du kan bestille en 78 x 255 cm version som er lidt billigere end de to store, 94 og 114 cm, men nu kan vil tilbyde tre størrelser i hvid polyurethan," fortæller Tougaard.

Som eneste udbyder leverer FAKRO alle Galeria i hvid polyurethanlak (kan dog bestilles i klarlak). Det er en blanding af professionelle projekter og private ditto som køber tagaltaner fra FAKRO. I 2016 satte man salgsrekord på det danske marked og det har givet interesse for at gøre mere i kategorien.

"Vores online-partner indenfor byggematerialer, Frishop, er som den første begyndt at markedsføre Galeria og det virker. Det bliver nok aldrig en kæmpe-sælger, men en forhandler skal trods alt sælge en hel del skunklemme for at tjene det samme som én tagaltan," slutter Jon Tougaard smilende af.

Priser på det nye produkt foreligger endnu ikke, men man forventer at den bliver 5% dyrere end den nærmeste version, FAKRO Tagaltan FGH-V/U P2 94 x 255 cm med sikkerhedsglas som standard.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.047