23948sdkhjf

Risikoperception i byggeprojekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molt Wengel Advokatpartnerselskab

Når et byggeprojekt igangsættes bliver alle sejl sat ind for at risikostyre projektet og for at skabe et frugtbart samarbejde. Men hvad sker der, når risici vurderes med grundlag i andet end statistik?

Alle professionelle bygherrer har risikostyring i deres byggeprojekter. Men vi overser den menneskelige faktor i vores risikostyring.

Deltag på seminaret med erhvervspsykolog Henrik Leslye og advokat, partner Anders Vestergaard Buch og bliv klogere på, hvorfor vi generelt bruger flere kræfter på at beskytte os mod tab end på at øge chancerne for at få gevinst!

Vurdering af risiko afhænger nemlig af mange faktorer. Få indblik i, hvorfor risikoperception sjældent er drevet af rationaler – når Henrik åbner op for viden om hjernens tre lag. På seminaret deler Henrik og Anders desuden fire gode råd, der flytter fokus hen på mulighederne frem risici – og som skaber grobund for et stærkere samarbejde

Vi glæder os til at byde dig velkommen på dette interaktive seminar med tid til refleksion og debat.

TILMELD DIG HER

MÅLGRUPPEN:

Bygherrer  

UNDERVISERE:

Henrik Leslye er erhvervspsykolog, foredragsholder og strategisk rådgiver. Henriks specialer er inden for positiv psykologi, teamsamarbejde, ledelse og kommunikation.

Anders Vestergaard Buch er advokat, partner, Ph.D., hos Molt Wengel Advokatpartnerselskab. Anders har stor praktisk erfaring inden for risikostyring, strategiplanlægning og samarbejde i byggeriet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molt Wengel Advokatpartnerselskab

Dampfærgevej 27-29, 4. sal
2100 København Ø
Danmark
Molt Wengel Advokatpartnerselskab

Send til en kollega

0.078