23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kingo inviterer til åbent hus i ny afdeling i Aalborg

I anledning af Kingos nyetablerede nedbrydningsafdeling og jordrens- og recyclingplads i Aalborg, inviteres alle samarbejdspartnere til åbent hus.

Arrangementet foregår torsdag den 31. august fra kl. 13:00 til 15.00 på adressen Lundeborgvej 12, 9220 Aalborg Øst. Der vil blive serveret hotdogs og kolde fadøl i pølsevognen på pladsen.

Kingo har kontinuerligt haft store nedbrydningssager i det Nordjyske. Derfor har en modtageplads og en nedbrydningsafdeling i Nordjylland længe været overvejet, og da lejligheden bød sig, sprang man til.

Miljøgodkendelsen, der fulgte med købet af pladsen, som Kingo overtog fra kloakfirmaet NKI 1. januar 2017, betyder, at Kingo i første omgang kan modtage og genanvende sand, olie og slam fra industrien samt håndtere brokker, sten og jord.

Kingos jordrens- og recyclingafdeling ledes af Leif Andersen, som er tidligere affaldschef hos NKI, og nedbrydningsafdelingen ledes af Klavs Bo Kamp, som har over ti års erfaring med nedbrydning hos Kingo.

Klavs Bo og Leif er begge inkarnerede nordjyder, som brænder for det lokale erhvervsliv og er begge af den holdning, at samarbejder på tværs af brancher og fagområder kan lede til nye og smartere løsninger for miljørigtig nedbrydning og genanvendelse i Nordjylland.

Både Klavs Bo og Leif glæder sig til at vise Kingos nye afdeling på Lundeborgvej frem og håber, at rigtig mange vil kigge forbi til en kold fadøl og en hotdog.

Kingo Karlsen A/S
F.L. Smidths Vej 17
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21791733
P nummer: 1001783308

Kontaktperson

VRO
Vibeke Reimer Olsen
Analytisk koordinator
+45 25169161 vro@kingo.biz

Send til en kollega

0.047