23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til glas-, vindues-og facadedag på Teknologisk Institut den 5. oktober 2017

Mulighederne inden for facadeløsninger, vinduer og glas er i en rivende udvikling, og i fokus hos både bygherrer, arkitekter, entreprenører og i samfundet generelt. Bliv opdateret på nye tendenser og få praktisk viden med hjem.

Mulighederne inden for facadeløsninger, vinduer og glas er i en rivende udvikling, og i fokus hos både bygherrer, arkitekter, entreprenører og i samfundet generelt. Samtidig er der også stor aktivitet på udførelses- og lovgrundlaget inden for området, eksempelvis med den nylige udgivelse af anvisningen A114 og revideringen af standarden DS/EN 13830.

Facaden er en stor del af klimaskærmen og afgørende for bygningens indeklima samt æstetiske udtryk, og kan have en stor effekt på en bygnings driftsomkostninger.

Vi har samlet nogle af de førende aktører på området, så du kan blive opdateret på nye tendenser og få praktisk viden med hjem, når der afholdes Glas-, Vindues- og Facadedag den 5. oktober 2017 i Aarhus
hos Teknologisk Institut.

Konferencen er målrettet både leverandører, arkitekter, konstruktører og ingeniører inden for byggerbranchen.

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her

Dagen er arrangeret af Vinduesindustrien, Glarmesterlauget i Danmark, Dansk Byggeri, Glasindustrien og Teknologisk Institut.

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.063