23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Design dit eget elkabinet hos Spelsberg på hi-messen i Herning

På hi-messen vil Spelsberg bl.a. sætte fokus på, at individualitet er standard og, at kunderne kan få lavet kundespecifikke konfigurationen på de ellers standardiserede Spelsberg produkter.

Hos Spelsberg er individualitet standard. Det vil sige, at kunderne hos den store leverandør af gruppetavler, elkabinetter og samledåser til tavlebyggere og installatører kan få leveret deres ”kasser” i en kundespecifik konfiguration. Det er der flere og flere af Spelsbergs kunder, der benytter sig af. Den danske direktør Carsten Berntsen mener imidlertid, at endnu flere med fordel kunne benytte sig af muligheden.
”Vi ved, at mange kunder kan spare tid og undgå mange montagefejl, hvis de får deres kasser leveret i en kundespecifik version, og det kan vi levere mod en meget beskeden merpris helt ned til nogle få kroner, selv om det kun drejer sig om meget små serier”, fortæller han.

Når det kan lade sig gøre, skyldes det, at Spelsberg selv ejer alt produktionsudstyr og selv fremstiller kasserne i Tyskland, så der er meget kort vej fra tegnebordet til støbemaskinerne. Endvidere har man været så forudseende under designet af standardkasserne og værktøjerne til at fremstille dem, at der kun skal ændres meget lidt for at kunne producere kundespecifikke løsninger.

På hi-messen indretter Spelsberg et lille område, hvor kunderne selv kan designe deres kasser. Det foregår  direkte på standen ved hjælp af standardkasser, hvorpå kunderne selv kan indtegne deres ønsker til en individualisering. De kundespecifikke kasser affotograferes herefter og bruges som udgangspunkt for en prisberegning. Så kan kunderne helt konkret se, hvad det koster at optimere deres montageopgaver.

Spelsberg A/S
Slipshavnsvej 12
5800 Nyborg
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31060869
P nummer: 1013779879

Send til en kollega

0.094