23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få styr på omkostningerne til idriftsætning af lysstyring

Nu kan du få klaret konfiguration og idriftsætning af lysstyring til fast pris. Prisen er baseret på antallet af sensorer, så allerede ved projektering har du et overblik over omkostningerne til etablering og idriftsætning af lysstyringen.

Det kan være svært allerede ved projektering at have et overblik over omkostningerne ved etablering af lysstyring. Især omkostninger til konfiguration og idriftsætning kan være svære at estimere. Det er baggrunden for, at Niko-Servodan nu tilbyder at foretage konfiguration og idriftsætning. Det betyder, at når installatøren har installeret komponenterne, så kommer Niko-Servodan ud på projektadressen og foretager konfiguration og idriftsætning af lysstyringen.

Omkostningerne kender du på forhånd
Prisen er fastsat på forhånd, da den er baseret på antallet af sensorer, som indgår i projektet. Det betyder, at du allerede ved projekteringen kender omkostningerne til konfiguration og idriftsætning. Ved at udnytte Niko-Servodans kompetencer får du desuden sikkerhed for en effektiv gennemførelse af dit lysstyringsprojekt, så det fejlfrit og rettidigt kan overdrages til projektudbyder uden ubehagelige overraskelser. 

Uforpligtende udarbejdelse af projektforslag
Tilbuddet om konfiguration og idriftsætning er en udvidelse af Niko-Servodans supportkoncept. I forvejen tilbyder Niko-Servodan omkostningsfrit at udarbejde projektforslag til lysstyringsprojekter. Projektforslaget inkluderer tegninger med anbefalet sensorplacering, komponentliste med tilhørende datablade samt en funktionsbeskrivelse baseret på rumtype. Funktionsbeskrivelsen er lavet ud fra udbudsmaterialet eller i dialog med installatør/rådgiver. Udarbejdelse af projektforslag sker uden omkostninger og er helt uforpligtende.

Yderligere information fås ved henvendelse til din kontaktperson hos Niko-Servodan, eller kontakt Niko-Servodan på tlf. 7442 4726 eller support@niko.dk .

Niko-Servodan A/S
Stenager 5
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35520112
P nummer: 1001734854

Send til en kollega

0.046