23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny rendegraver bringer ham hele vejen rundt

Anlægsgartner drejer rundt til opgaverne med ny JCB 4CX AEX ECO med 180 grader vendbart førersæde og rotortilt

Anlægsgartner Nicolai Lidman har ikke øjne i nakken. Men han har netop anskaffet en spritny JCB 4CX AEC ECO-rendegraver til sin virksomhed, Lidman-Haver A/S i Jægerspris. Og så er det med øjnene i nakken overflødigt. Den nye maskine giver ham nemlig mulighed for at se og arbejde både fremad og bagud, uden at skulle aktivere nakkemusklerne.

Maskinen er leveret med såvel Double Command og Engcon rotortilt. Dermed kan maskinføreren både se og arbejde 180 grader rundt, uden at skifte stilling i førersædet. Hele sædeplatformen med joysticks i armlænene kan dreje rundt og tager maskinfører og samtlige funktioner med.

”Med Double Command kan maskinens fremdrift og styretøj styres fra de samme joysticks, som læsseren styres med. Altså uden brug af rattet. Det betyder, at føreren blot skal koncentrere sig om joysticks. Det sikrer højere arbejdshastighed, mere effektivitet og bedre komfort”, fortæller distriktschef Michael O. Jensen hos den danske JCB-importør og -forhandler, Nicolaisen & Larsen.

 Maskine med mange muligheder

Virksomheden Lidman-Haver er ti år gammel og arbejder for såvel kommuner, skoler og institutioner som for store virksomheder og private.

”Det er alt fra fru Jensens plantekumme til anlæg af skolegårde. I vinterperioden har vi vinterservice for boligselskaber, virksomheder og private. Det giver behov for at arbejde med en stor maskine, som samtidig skal være fleksibel. Jeg er ikke i tvivl om, at Double Command med det rotérbare førersæde vil øge effektiviteten mærkbart, og dermed har vi en maskine med høj fleksibilitet og mange muligheder”, siger anlægsgartner Nicolai Lidman.

Tillige er den nye JCB forsynet med Engcon rotortilt, som giver anlægsgartnerne optimale muligheder for at arbejde i hjørner og kroge, som de mangesidede opgaver ofte giver behov for.

 Toppen i modelprogrammet

Nicolai Lidman har også fået monteret centralsmøring på den nye rendegraver.

”Når man passer godt på sin maskine, sikrer man den også en længere levetid. Der er 64 smørenipler på en JCB 4CX AEC ECO. Med centralsmøring har vi vished for, at de altid bliver smurt, som de skal”, siger anlægsgartneren.

Nicolai Lidmans nye JCB 4CX AEC ECO topper modelserien i JCBs rendegraverprogram. JCBs egen motorfabrik har produceret motoren, som er en EcoMAX og yder 110 hk. Foruden at snurre 180 grader rundt med Double Command, kan maskinføreren også vælge mellem tre styrefunktioner. Blandt andet firehjulsstyring af maskinens fire lige store hjul. Det giver den helt optimale håndtering også i vanskeligt terræn.

 

Billedtekst: En skinnende ny JCB 4CX AEC ECO klar til opgaver for Lidman-Haver. Distriktschef Michael O. Jensen fra Nicolaisen & Larsens (til venstre) afleverer nøglerne til den nye rendegraver til anlægsgartner Nicolai Lidman.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Send til en kollega

0.047