23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom og mød NTI og samarbejdspartnere

Vi har i år samlet førende eksperter som sammen med NTI skaber en unik dag med fokus på teknologi og metoder inden for fremtidens design, produktudvikling og cloudbased Engineering

Omdrejningspunktet for dette års Industri & Design Forum 2017 er den digitale revolution og Future of Making Things inden for industrien.
 
Vi har i år samlet spændende cases og inspirerende oplægsholdere fra bl.a. Autodesk, Institut for Fremtidsforskning, Airmaster A/S og NTI's egne eksperter.
 
Kort sagt, en dag der har til formål at klæde deltageren på til en digital verden i konstant transformation, hvor det er Alpha Omega at investere i nye teknologier - og turde eksekvere på digitale forretningsstrategier.

Tilmeld dig her.

 

________________________________________________________________________________________________

Årets 5 temaer

Tema 1: Autodesk Product Innovation Platform
De fleste kunder ønsker selv at påvirke design og udformning af deres udstyr – løsningerne skal være unikke og skræddersyede til netop deres behov. Designfasen stiller derfor store krav til innovation, teknologi og virksomhedens evne til at sætte sig ind i kundens behov. I denne sammenhæng er IoT (Internet Of Things) mere relevant end nogensinde før. Følg dette tema og få den nyeste viden om design, dataskabelse, produktionsmodning og anvendelse. Product Design & Manufaction Collection fra Autodesk stiller relevant teknologi til rådighed.


Tema 2: Fusion Lifecycle – Samarbejdet i skyen
Hvad er Fusion Lifecycle? Få et indblik i hvordan Fusion Lifecycle gør det muligt at samarbejde i skyen. Lær mere om automatiserede workflows, samarbejde i skyen, projektstyring og overholdelse af tidsplaner på tværs af afdelinger og lokationer. Få et indblik i hvordan I kan bruge cloud-løsningen Fusion Lifecycle til jeres behov, og hvordan I kommer i gang. Dette tema indeholder også konkrete kundesager.


Tema 3: Konfigurering
NTI giver ”best practices” på konfigurering. Se hvordan I i virksomheden kan øge standardiseringen af produkter og reducere omkostningerne til konstruktions- og brugertilpasninger. Vi ser på skelletmodellering med tilknyttet Excelark, som basis for sund konfigurering i CAD-løsningen, konfigurerbare produkter via skyen samt produktkonfigurering i hele værdikæden i virksomheden.


Tema 4: Dataskabelse og håndtering
Den rette datahåndtering betyder alt, når det kommer til at skabe et godt workflow i virksomhedens forretningssetup. Samtidigt kan en optimeret datahåndtering spare virksomheden for enorme ressourcer. Oplev hvordan revisionskontrol og datamanipulation direkte i designapplikationen giver hurtigere gennemløbstider og bedre kvalitet af tekniske data. Følg dette tema og få sikkerhed for at virksomhedens data skabes og håndteres optimalt for maksimalt udbytte af investeringen.


Tema 5: Øvrige emner
Det 5. tema samler vores øvrige emner. Her kan du få tips og tricks til Inventor og Vault og dele generelle erfaringer. Hør fx mere om NTItools, som giver en unik mulighed for at tilpasse et standardprodukt (Autodesk Inventor) til eget forretningssetup. Derudover vil du høre om mulighederne med VR (Virtual Reality) og simulering. Og slutteligt hvordan du anvender AutoCAD P&ID til dit daglige arbejde med P&ID tegninger.
 
Udstillere 2017:
I pauserne vil man desuden mulighed for at tage en snak med en af vores udstillere. Se udstillerlisten her

Mere information:
OBS: Det er gratis at deltage. Tilmelding er bindende og der vil blive opkrævet et gebyr på 750,- DKK ex. moms ved manglende fremmøde uden forudgående aflysning.
 
Adresser:
Roskilde – tirsdag d. 10. oktober: Hotel Comwell
Horsens – onsdag d. 11. oktober: Hotel Opus

 

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.062