23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Case study - Vyn restaurant & hotel

På toppen af en bakke i det naturskønne landskab der kendetegner Österlen i Sverige finder man én af Skandinaviens fineste kulinariske oplevelser. Daniel Berlin, som tidligere drev den to-stjernede Michelin restaurant Daniel Berlin Krog, har påbegyndt en ny og spændende rejse med Vyn restaurant & boutique hotel. Med Vyn har han sat sig for at skabe en sanselig og autentisk skandinavisk oplevelse med et sæsonbaseret køkken og indretning der matcher de smukke omgivelser.

Vyn betyder udsigt på svensk, og man må sandelig sige, at stedet lever op til det navn med den pragtfulde udsigt over Østersøen. Indretningsarkitekt Lisa Mannheimer, fra Fojab Arkitekter, som har arbejdet tæt sammen med Daniel på projektet, fortæller at ambitionen var ”at skabe et sted, en destination for en gennemført oplevelse hvor restauranten, maden og servicen er central, men hvor indretningen bliver en mindst lige så vigtig del af helheldsoplevelsen.”

’Dét der betyder mest for mig er at arbejde med detaljer i bygningen, materialer, interiør og møbler, der fastholder en høj kvalitet over tid og appellerer til alle vores sanser. Det skal være vedvarende, tidløst og blive bedre med alderen, men det skal også være smukt at se på og ideelt også en god oplevelse at røre ved. Hvis det tilmed dufter godt af kalksten og træ, så er det en ekstra bonus”, forklarer Lisa.

d line as
Jernbane Allé 95-97
2720 Vanløse
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32948367

Kontaktperson

Claus Dennis
Sales Manager Scandinavia
+46 760382505 cdi@dline.com

Send til en kollega

0.048