23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CASA udvider projektudviklingsafdelingen

CASA har i august ansat yderligere tre projektudviklere, så afdelingen nu tæller syv udviklere. Med de nye kolleger har CASA styrket sine ressourcer inden for et bredt felt i udviklingsarbejdet.

Nyansat er

·         Senior developer John Haldbæk Van't Veen, som har arbejdet med boligprojekter igennem hele sin karriere både på ejendomsmæglersiden som på entreprenørsiden. John kommer fra en stilling som Projektudviklingschef hos MT Højgaard.

·         Senior developer Kim Bech Tuominen. Kim har en juridisk baggrund og har senest arbejdet med udviklingsprojekter hos KPC.

·         Projektudvikler Rasmus Rabjerg Jensen, som er uddannet bygningskonstruktør og derudover har erfaring med drift- og vedligehold af investeringsejendomme fra sit seneste virke som driftschef hos DEAS. 

Udvidelsen af projektudviklingsafdelingen skyldes især en stigende efterspørgsel på CASAs totalløsninger, hvor CASA er involveret i sagen fra den første idé til den færdige ejendom er i drift.
CASAs arbejde i udviklingsprojekter starter dermed ofte allerede med identifikationen af en projektmulighed. Ud over design, opførelse og finansiering af byggeriet kan CASA håndtere salget af lejligheder og udlejning af erhvervsmål for sine kunder – og endda varetage driften af den færdige ejendom i forbindelse med byggerier i OPP-regi.

I CASA-teamet glæder vi os til at præsentere nye totalløsninger for vores kunder med hjælp fra vores nye kolleger. Det handler om meget mere end at bygge.

Nordstern
Havnen 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29205272
P nummer: 1011896622

Send til en kollega

0.078