23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byg bedre og enklere

Isola Mestertekk muliggør en mere effektiv og en økonomisk fornuftig løsning, når der skal anlægges ny tagbelægning. Fagfolk har tillid til den holdbare tagbelægning til huset – også når det er deres eget.

Tømrer- og snedkerfirmaet Peter Nissen Hjortkær i Rødekro har netop afsluttet montagen af en ny komplet tagbelægning til et parcelhus i Aabenraa. Og det er ikke et hvilken som helst hus.

Det tilhører Torben Køhling, der er tømrer og byggeleder i selvsamme firma, og valget af Isola Mestertekk som tagbelægning viser således med al tydelighed, at der er forståelse for produktet også hos fagfolkene selv:

Nem Montering efter kursus

-Før arbejdet med tagbelægningen gik vi på et to dagskursus arrangeret af Isola, hvor vi blev uddannet i brugen af MesterTekk og svejsningen af det. Derefter har vi selv kunnet montere det på mit hus, og jeg må sige, at det er meget nemmere og effektivt at arbejde med.  Det er et-lags, det kan brændes på, man slipper for hele afdækningen og svejser kun i overlappet, og man kan f.eks. ikke se, at listerne er sat på efterfølgende. Det gør alt sammen Mestertekk til et fint produkt, der bare fungerer rigtig godt, siger Torben Køhling.

Isola Mestertekk er en moderne et-lags tagbelægning, der både kan anvendes til flade og skrå tag som tilfældet med parcelhuset i Aabenraa.

Det kan anvendes på alle almindelige underlag i såvel varme kompakte som ventilerede tagkonstruktioner, og det kan anlægges på alle underlag, af træbaserede produkter, letbeton eller varmeisolerende plader.

En løsning, der er til at forstå.

Det er Davidsen Tømmerhandel i Rødekro, der har forestået i formidlingen af Isola Mestertekk til tømrer- og snedkerfirmaet og parcelhuset i Aabenraa.

Som forhandler af produktet fremhæver salgschef Michael Hansen især de funktionelle, økonomiske og servicemæssige fordele omkring Isola Mestertekk:

-Isola har ydet en fin service med kursus og undervisning, og deres distriktschef Kim Boytang har jævnligt fulgt op på forløbet. Isola Mestertekk er en et – lags løsning, der er til at forstå, og når tømrerne først har været på brandteknisk kursus, kan de selv lægge det på.

Det gør processen billigere, det er nemt at montere, og vi har da også allerede nogle stykker, der bruger det, siger Michael Hansen fra Davidsen Tømmerhandel i Rødekro, der er lagerførende i Sønderjylland og som derfor hurtigt kan levere produktet.

Isola Mestertekk produceres i Norge og er velegnet til det lidt hårde, nordiske klima med megen vind og nedbør.

Når tagbelægningen er færdigmonteret udgør den et stærkt og tæt tag, der tåler stillestående vand selv under højt tryk.

Isola Mestertekk bliver i dag anvendt på over 20 mio. m2 tage over Norden.

 

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963
P nummer: 1014770778

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.046