23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alarmanlæg og videoovervågning skaber tryghed i frisør salon

VS Automatics elektrikere og alarmteknikere har netop installeret et moderne og effektivt alarmanlæg med videoovervågning hos Selected Hair i Horsens.

8 indbrud og hærværk gav anledning til ønske om en professionel sikringsløsning
Frisørsalonen i Horsens har i de senere år været udsat for ikke mindre end 8 indbrud. Derudover er området omkring salonen på Ormhøjgårdvej udsat for en stigning i hærværk. De dyre frisørvarer er i høj kurs, og der var efterhånden en manglende følelse af tryghed i salonen. Derfor var indehaver Minna Alijagic begejstret, da hun fik et tilbud på en optimal sikringsløsning fra VS Automatic.

Skræddersyet alarmløsning
En af VS Automatic’s erfarne alarmteknikere, Per Rasmussen, tog kontakt til Selected Hair. Efter en gennemgang af salonens lokaler, og en snak med Minna omkring ønsker til en sikringsløsning, præsenterede Per hende for et skræddersyet tilbud. Tilbuddet inkluderede installation af et alarmanlæg og et system til videoovervågning. Minna takkede ja, og det har hun bestemt ikke fortrudt; ”Per kom med en perfekt løsning, som både matcher vores ønsker og budgettet,” fortæller Minna.

Hurtig installation og god service
Installation af både alarm og overvågningskamera gik hurtigt. ”Montørerne kom om morgenen, og var væk igen til middagstid. Vi bemærkede knap nok, at de var der. Hverken kunder eller personale blev generet, imens de trak kabler og monterede systemet. De var meget professionelle,” fortæller Minna.

Brugervenligt alarmsystem og online videoovervågning
”Vi valgte både alarmsystem og videoovervågning, fordi vi gerne vil have styr på varelageret og kassen og samtidig vide, at vi er sikret imod ubudne ’gæster’” forklarer Minna.

Selected Hair har fået installeret en alarm fra Texecom og et HD overvågningskamera fra ABUS. Personalet er især glad for den tilhørende app, hvor de kan følge videooptagelserne online.

Den største årsag til tilvalg af et overvågningskamera er ifølge Minna, den tryghed det skaber; ”Det er rart at vide, at vi både kan holde weekend og ferie og stadig vide med sikkerhed, at alt er, som det skal være i salonen.”

De fleste kriminelle går langt udenom virksomheder med professionelle alarmsystemer. Især de steder, hvor der findes videoovervågning. Derfor er sikringsløsningen en optimal præventiv foranstaltning. Er man uheldig alligevel at blive udsat for indbrud, så gør videooptagelserne politiets opklaringsarbejde meget lettere.

Anbefaling af VS Automatic som alarmmontør
Indehaver Minna Alijagic har kun rosende ord; ”processen gik lynhurtigt og både alarmtekniker og elektrikere var meget professionelle. Der gik kun et par dage, fra jeg bestilte alarmløsningen, til den var installeret og i brug. VS Automatic har både levet op til det aftalte med tid og pris, og så har de leveret en rigtig god service. Derfor får de mine varmeste anbefalinger”.

VS Automatic er din lokale elektriker og alarmmontør i Horsens og omegn
Med i alt 3 afdelinger (Horsens, Hovedgård og Østbirk) og en bemanding på over 40 veluddannede elektrikere, el-installatører, montører og alarmteknikere, kan VS Automatic håndtere enhver installationsopgave – både for private og erhverv. Specialerne er inden for sikringsløsninger, varmepumper, intelligente løsninger, LED belysning, automation, solcelleanlæg og generel el-installation. VS Automatic er en del af TS-gruppen – Danmarks stærkeste el-og energiinstallatører.

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Send til en kollega

0.063