23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En ikke helt almindelig byggeplads

Layher Protect-System som facadeagtig inddækning på shoppingstrøg.

Ved renovering af bygninger på mondæne shoppingstrøg, hvor der til dagligt spadserer flere tusinde mennesker forbi, stilles der ofte høje krav til inddækningens visuelle udtryk. Inddækningen skal - udover at være funktionel som beskyttelse af både arbejdspladsen og de omkringliggende områder - også imødekomme krav fra de erhvervsdrivende på strøget og deres kunder.

Kort sagt, skal det igangværende renoveringsarbejde være så usynligt som muligt, så kunderne ikke skræmmes væk og giver anledning til en faldende omsætning. 

De erhvervsdrivende skal mærke mindst muligt til det igangværende arbejde – i både økonomisk, fysisk og psykisk henseende. Indgangen til deres butikker eller kontorfaciliteter skal forblive synlig og fri, så de selv og deres kunder kan opretholde den daglige gænge, uden at være utrygge og have følelsen af, at gå rundt på en byggeplads.

Et eksempel ses på billederne fra shoppingstrøget ved Marienplatz i Münchens bymidte, hvor en mere end 20 meter høj bygning skulle renoveres. Til nem og sikker inddækning af det opstillede Layher Blitz-Rammestillads, anvendte stilladsfirmaet kassetter fra Layher Protect-System. 

Det støvtætte Protect-Kassettesystem passede med sit facadeagtige udseende, godt ind i omgivelserne i midtbyen. Det beskyttede samtidig fodgængere og cyklister, lokale og turister, mod nedfaldende genstande, støv og larm fra renoveringsarbejdet. Og i butikkerne kunne handlen fortsætte upåvirket af den store renovering.

LAYHER PROTECT-SYSTEMET

Med kun få dele er det nemt at montere, tilpasse og udskifte Layher Protect System efter forholdene. Kassetterne består af en aluminiumsramme med galvaniserede stålplader og en gummiliste, som sikrer en præcis forbindelse til de tilstødende elementer. Kassetternes opbygning gør inddækningen både støv- og vandtæt og modstandsdygtig overfor høje tryk.

Specielle lyskassetter - hvor stålpladerne er erstattet med transparente Protectplader - gør det ligeledes muligt at arbejde i dagslys. Layher Protect System leveres også med tilpassede døre, som kan indsættes og integreres direkte i indkapslingen - og afslutningsskinner til en visuel flot og beskyttende afslutning mod bygning og jord. Perfekt til beskyttelse mod støv, støj, tyveri - og som klimaskærm for stilladsarbejderne.

Stilladser med en feltbredde på 2,57 meter kan beklædes med kassetter op til 90 meter i højden, og for feltbredder på 3,07 meter op til 50 meter.

Kassetterne monteres på stilladset med specielle beslag i en standardhøjde af 1,00 meter. Når først den nederste række er installeret og tilpasset, monteres og sikres resten af kassetterne nemt ved hjælp af tilsvarende beslag.

5 KLARE FORDELE VED LAYHER PROTECT-SYSTEM

1. Kravene til beskyttelse mod miljø-, støj- og vejrpåvirkninger er opfyldt.

2. Hurtig og let montage i en enkel og logisk rækkefølge.

3. Gummitætningen rundt om kassetterne gør, at de er næsten støvtætte (sandblæsning), kan klare undertryk (asbestsanering) og er vandtætte (facadebeklædning).

4. Med få visuelt tiltalende enkeltdele, er systemet designet til ofte skiftende opsætninger.

5. Kan kombineres med Layher Blitz-Rammestillads og Layher Allround-Stillads.

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Adm. direktør 
Telefon: +45 2618 4554 
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

0.046