23948sdkhjf

Gode rammer på byggepladsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABC Pavilloner A/S

God planlægning er en forudsætning for en velfungerende byggeplads, hvor sikkerhed, sundhed og arbejdsmiljø er i orden. Her er gode mandskabs faciliteter med til at øge arbejdsglæden fortæller afdelingsleder "Dennis H. Vegeberg" ABC Pavilloner A/S.

Han fortsætter, medarbejdere, der værdsættes og involveres, trives og tager ansvar. Det resulterer bl.a. i mindre sygefravær og arbejdsskader.

Dårlige arbejdsforhold for håndværkerne kan desuden gå ud over kvaliteten af et byggeri. Det resulterer i forsinkelser, som både er irriterende for bygherre og håndværkerne, og i sidste ende kan komme til at koste bygherre mange penge.

MANDSKABSMODULER TIL 20 PERSONER

Dennis H. Vegeberg fortæller yderligere; her hos ABC Pavilloner A/S, har vi længe kunnet levere mandskabsmoduler med omklædnings og badefaciliteter til 20 personer. Modulet er bygget efter BR.15-7.3.2 stk. 2 for midlertidig opstilling med isoleringsværdier overholdende varmetabsramme for midlertidig opstilling af moduler, hvilket gør det væsentligt mere energibesparende end traditionelle "skurvogne" bygget efter arbejdstilsynets bekentgørelse nr. 775. Det betyder i sidste ende lavere driftsomkostninger for bygherre i mens opførelsen af byggeriet finder sted. Siden 2011 har vi på DNU Skejby haft 50 moduler til 1000 personer stående til stor glæde for håndværkerne på arbejdspladsen.

ARBEJDSGLÆDE ER OGSÅ

Gode kantineforhold som medvirker til at give et stærkt socialt sammenhold i mellem håndværkerne. Foruden selvfølgelig at mad og drikke skal kunne opbevares sundhedsmæssigt forsvarligt. Da byggeriet i Skejby var på det højeste, kunne ABC Pavilloner A/S 1400 m2 storkantine bespise 1000 mand pr. dag fortæller "Dennis H. Vegeberg" ABC Pavilloner A/S.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABC Pavilloner A/S

Fundervej 44
7442 Engesvang
Danmark
ABC Pavilloner A/S

Billeder & videoer

20_Mands_facilitetsmodul_BTO_DNU_ABC_PavillonerModulbyggeri_skurby_ABC_Pavilloner_DNU-(19)Modulbyggeri_skurby_ABC_Pavilloner_DNU-(32)Modulbyggeri_skurby_ABC_Pavilloner_DNU-(60)Modulbyggeri_skurby_ABC_Pavilloner_DNU-(71)Modulbyggeri_skurby_ABC_Pavilloner_DNU-(18)Modulbyggeri_skurby_ABC_Pavilloner_DNU-(44)Modulbyggeri_skurby_ABC_Pavilloner_DNU-(72)Modulbyggeri_skurby_ABC_Pavilloner_DNU-(73)

Send til en kollega

0.105