23948sdkhjf
Del siden
Annonce

OK har verdensnyhed med på HI 2017

Optimér din virksomhed - første skridt er vejen forbi OK's stand til HI Messen 2017. Det danske energiselskab er klar med flere nyheder - især til virksomheder med varebiler er der en stor nyhed

Energiselskabet OK kan præsentere en lang række services og produkter på årets HI Messe i Herning fra den 3.-5. oktober, og der er noget for en bred erhvervsgruppe - også i forhold til industrien, hvor OK kan præsentere smøreolieprodukter fra Exxon Mobil og Rhenus Lub. OK er den danske distributør af begge mærker og kan derfor tilbyde den højeste kvalitet inden for smøremidler.

En stor nyhed, som OK glæder sig til at præsentere på HI Messen, er en ny digital tankningsløsning tilpasset erhvervslivet, som kan gøre hverdagen nemmere for en virksomhed med flere biler på vejene.

Tankning er blevet digital
OK arbejder konstant på at forbedre servicen i forhold til kundernes behov og udvikle løsninger, der letter i hverdagen - både administrativt og på brugerniveau.

Som de første i verden, kan OK præsentere et tankkort til erhverv, der er blevet digitalt. For erhvervskunderne betyder det, at man ikke behøver holde styr på et fysisk tankkort, da man nu kan tanke med mobiltelefonen via OK's app.

Samtidig er det blevet nemmere for erhvervskunder at administrere sine tankkort, og det er især en fordel for virksomheder med en større vognpark. Det foregår i "MinOK", som er den selvbetjeningsplatform, OK's kunder har adgang til. Derinde kan man selv distribuere mobil-tankkort til sine medarbejdere via en SMS.

"Udover at man har et større overblik, slipper man også for postgangen. Desuden er det nemt både at åbne og lukke kortene, når der kommer en ny medarbejder, eller der er en, der stopper. Det tager faktisk kun få sekunder," siger Flemming Mæhlisen, produktchef hos OK.

Det digitale værktøj indeholder desuden en række funktioner, som gør det nemmere at holde styr på virksomhedens biler, blandt andet i forhold til brændstofforbrug og km-regnskab.

Komplet produktprogram
Ud over de aktuelle nyheder til forhold til OK's erhvervskort, kan OK, som et af de mest komplette energiselskaber i Danmark, naturligvis også præsentere sit øvrige produktprogram, som blandt andet rummer et omfattende smøreolieprogram til industrien. OK's samarbejde med Mobil har udviklet sig gennem de senere år, og derfor kan man præsentere produkter til alle brancher inden for industrien.

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39170418
P nummer: 1003059024

Kontaktperson

AS
Anne-Marie Søgaard
Marketing Segmentchef
anms@ok.dk

Send til en kollega

0.038