23948sdkhjf

Ny 3,2t kædetalje fra Demag, vedligeholdelsesfri i op til 10 år.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Demag

Demag Cranes & Components har udvidet kædetalje modelserien med en ny DC-Pro 15.

Denne talje giver kunderne optimal værdi for pengene i belastningsområdet op til 3.200 kg. Kædetaljen leveres i levetidsgruppe FEM 2m + der sikrer, at dens levetid forlænges med 20 %, hvilket giver bedre driftsøkonomi.

Den dobbelt indkapslede bremse opererer med et minimum af slitage, og skal ikke
justeres. En skridkobling monteret bag bremsen i gearhuset giver pålidelig beskyttelse mod ekstrem overbelastning takket være en integreret hastigheds overvågningsfunktion. Skridkoblingen samt gearkasse er vedligeholdelsesfri i op til 10 år.

En yderligere funktion omfatter brugervenlige plug-in-forbindelser. Plug & Lift og Plug & Drive fremmer en hurtig idriftsættelse, og hvis vedligeholdelse skal udføres, korte nedetider.

DC 15 er forsynet med et velafprøvet 24 V kontaktor kontrolsystem. En driftstimetæller og et diagnose interface gør det muligt at aflæse den aktuelle drift status. Dette gør det muligt at planlægge vedligeholdelses intervaller.

To hejsehastigheder sørger for hurtig og glat betjening. Kædetaljer, der har en lastekapacitet på op til 1.000 kg har normalt en hejsehastighed på 2 m / min og på 8 m / min. DCPro 15 / 3200 kg løfter og sænker med en hastighed på 1 og 4 m / min.

Takket være dimensionering af gearkassen, er DC 15 allerede forberedt til at kunne anvendes som dobbeltkædetalje. Dette gør det muligt at gennemføre transport løsninger med mekanisk synkroniseret løft i to punkter, f.eks til transport af lange materialer.

Ligesom alle andre enheder i DC-modelserien, er gearhuset på DC 15 fremstillet af robust og vægtbesparende trykstøbt aluminium med pulverlakering. Den galvaniserede runde stål kæde, som har en hærdet overflade, er beskyttet mod aggressive omgivelser. Ved hejsehøjde op til 8 m opbevares kæden i en fleksibel kædeopsamler, som er lavet af slagfast plast. Kædeopsamlerposer for længder op til 40 m samt i specielle tilfælde i længder op til 120 m, kan leveres som en mulighed.

Beslag for fleksibel ophængning gør det let at fastgøre kædetaljen til eksisterende konstruktioner. Dette arrangement forbedrer indbygningsmålet - ligesom den kompakte 2 / 1 skæring i krogblokken.

Kædentaljen er udstyret med DSC styrehåndtag for problemfri hævning og sænkning. For to og tre-akse bevægelser, er kædetaljen udstyret med DSE 10-C styrehåndtag. Længden af styrekablet indstilles individuelt af ejeren, og kan derfor let tilpasses skiftende vilkår. Desuden tilbydes DRC-DC radiostyringer til DC kædetaljer.

Med lanceringen af de første DC kædetaljer i belastningsområdet 2m + med en nominel
levetid på 1900 timer ved fuld belastning satte Demag en ny standard for kompakt taljer.

Demag Cranes & Components tilbyder løbekatte med en variabel flange bredde,
hurtig installation og tilslutning på kraner og profil bjælker. Løbekatte, der er leveres i fire størrelser og er normeret til belastninger på op til 5600 kg, leverer en let og problemfri kørsel. I forbindelse med de elektriske køremotorer, får man en næsten svingningsfri kørsel på grund af den bløde start og bremsning.

Om virksomheden
Demag Cranes & Components A/S er et datterselskab af Demag Cranes & Components GmbH og leverandør af industrielle kraner og kran komponenter til materiale håndtering, logistik samt industrielle hjul, motor og gear applikationer. Tjenesteydelser, såsom reservedele, vedligeholdelse og ombygninger, er en anden vigtig del af virksomhedens forretning. Demag er Danmarks største leverandør af kranservice.

Demag Cranes & Components er repræsenteret i 46 lande over hele verden. Med mere end 650.000 Demag kraner og hejseværker til industriel brug, i drift, har selskabet det største antal installerede enheder på verdensplan.

For yderligere information, kontakt venligst:
Leif Holmskov på tlf. 44 82 84 32 eller Leif.Holmskov@demagcranes.com


Medlemsnyhed

Indrykket af
Demag

Mileparken 9 A
2740 Skovlunde
Danmark
Demag

Send til en kollega

0.172