23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sanistål satser på markedet for blankt stål

Sanistål satser nu målrettet på markedet for blankt stål med lanceringen af sit eget kvalitetsbrand, UNICO IM (Improved Machinability).

UNICO IM er velegnet til den spåntagende industri, OEM producenter og CNC industrien, hvor den fine blanke overflade, en let bearbejdelig kvalitet og detaljerne er vigtige.

”Vi har lyttet til vores kunders ønsker i udviklingen af vores egen højkvalitets-produktserie UNICO IM. Derfor skærper vi nu standarden på blankt stål med vores eget brand, så kunderne er sikret den samme høje og ensartede kvalitet hver gang,” siger Michael Lund, direktør for stål og metaller i Sanistål.

Normalt er det stålproducenterne, der har en produktserie, som grossisterne sælger, men med lanceringen af sit eget brand, vender Sanistål værdikæden om:

”Med vores eget brand og egen specifikke opskrift som stålproducenterne producerer ud fra, sikrer vi vores kunder en ensartet kvalitet, høj leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser,” siger Michael Lund.

Netop ønsket om at øge kundernes konkurrencedygtighed er helt centralt for Saniståls lancering af UNICO IM.

”Mange af vores kunder er globale virksomheder i hård international konkurrence med fx Østeuropa og Asien. Vi har en fælles interesse i at holde produktionen i Danmark, og derfor vil vi gerne sikre, at vores kunder er så effektive og konkurrencedygtige som muligt,” siger Michael Lund.

Med UNICO IM’s unikke kvalitet opnår kunderne et langt bedre produktionsflow med færre maskinstop, færre justeringer og et lavere forbrug af mandetimer. Dertil er leveringssikkerheden helt i top, da Sanistål har et bredt sortimentsprogram på lager i Taulov, som kan leveres fra dag til dag.

Sanistål har desuden sammensat et særligt team af specialister, der kan hjælpe kunderne med at optimere deres processer samt vejlede dem. Vi vil gerne være sparringspartner for kunderne og vejlede dem til at minimere spild og bidrage til at reducere den tid, de skal benytte på bearbejdning. 

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047