23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avancerede løsninger: Oras introducerer en mobil app til vedligehold af elektroniske armaturer

Oras arbejder konstant på, at udvikle innovative løsninger for at gøre arbejdet for VVS installatørerne så enkelt som muligt. Med den nye Oras App er det nu muligt hurtigt at justere armaturets indstillinger, så de passer til specifikke brugerbehov.

Indtil nu, har man foretaget ændringer på de elektroniske armaturer manuelt, ved hjælp af en magnetisk nøgle og talt antallet af bip eller lysblink for, at vælge det ønskede program – på hvert armatur. Med den nye app, kan disse justeringer ikke blot gøres hurtigere, men også uden at berøre armaturet. Installatøren har også adgang til dybere produktinformation og flere indstillinger end nogensinde før.

"I fremtiden vil digitaliseringen også påvirke de professionelle fagfolks arbejde, da produkterne indeholder mere elektronik. For eksempel kan brugen og vedligeholdelsen af armaturer og brusere styres mere og mere med smarte applikationer og telefonen," siger CTO hos Oras, Janne Rautavuori.

Oras App er i første omgang kompatibel med tre varianter af nye Oras Electra armaturer samt de nye berøringsfri modeller i Oras Medipro serien. Med appen kan installatøren indstille parametrene optimalt i de elektroniske armaturer, så de opfylder eventuelle individuelle behov hos kunden.

"Den nye applikation giver dig mulighed for, at overvåge blandt andet vandforbrug, batterilevetid og antallet af automatiske skyllecykler. Det gør det også muligt at reducere tiden, der bruges til at ændre indstillingerne i armaturet," fortsætter Rautavuori.

Derudover gør den nye B2B applikation rapportering hurtigere og nemmere. Takket være den indbyggede funktion, kan rapporter om produktinformation og brug sendes direkte via e-mail.

"Den nye app er en naturlig del af Oras brandet og det første skridt i retningen af nye typer mobilapps og avancerede funktioner til vores forskellige målgrupper," siger Rautavuori.

Hvordan virker det?

For at starte overvågning og justering af armaturerne, skal installatøren eller teknikeren først aktivere Bluetooth® forbindelsen på deres mobilenhed. De installerede Bluetooth kompatible Oras armaturer bliver automatisk fundet og registreret af appen - inden for en rækkevidde på op til ti meter.

Når det ønskede produkt er valgt, vises oplysninger om dets individuelle indstillinger på displayet på smartphoneen * eller tableten **. Med Oras Electra som eksempel, viser displayet blandt andet mængden af forbrugt vand, den resterende batterilevetid, tiden til næste automatiske skyl samt en kalenderfunktion til automatiske skyl.

Med en autoriseret adgangskode, kan installatører og teknikere også f.eks. programmere løbetiden på vandet, intervallerne mellem og varigheden af den automatiske skyllefunktion samt sensorfølsomheden. Derudover er det ikke kun muligt at nulstille og oprette indstillinger, man kan også nemt overføre dem til andre armaturer – alt sammen med få fingerbevægelser.

Oras appen kan downloades gratis som iOS version på App Store og som Android version på Google Play Store.

Mere information: apps.oras.com

*Fås til iPhone 4S og nyere modeller

**Fås til iPad 3. generation og nyere modeller

Bluetooth® varemærket og logoer er ejet af Bluetooth SIG, Inc. anvendelse er licenseret til Oras Group. Andre brands og varemærker tilhører de respektive ejere.

Oras Armatur A/S
Gl. landevej 86
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71372715
P nummer: 1002341842

Send til en kollega

0.062