23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Installationsprodukter til fødevareindustrien

Besøg ABB’s stand på hi-messen, og hør nærmere om en række specielle installationsprodukter til fødevareindustrien. Blandt andet en antibakteriel verdensnyhed, som du kan opleve på stand G 5658.

ABB har en række produkter der er godkendt til fødevareindustrien og produceret efter strenge krav til hygiejne og tracebility.

Fleksibel beskyttelsesslange
ABB’s fleksible beskyttelsesslanger til brug i fødevare- eller medicinalindustrien erstatter kabler og stålrør og tillader maskinbyggere at lave en fleksibel installation. Slangerne har en overekstruderet ikke-porøs overflade, de kan vaskes med de fleste skrappe, industrielle rengøringsmidler.
To versioner i PA66-nylon samt én version i stål

Antibakteriel kabelbinder
ABB har netop som de første på markedet lanceret en kabelbinder med sølvpartikler. Bakterier kan ikke leve på sølv, og derfor er den antibakteriel.

Fødevaregodkendt kabelbinder
Den fødevaregodkendte kabelbinder er detekterbar og kan spores af røntgen i produktionen, hvis den skulle knække af og falde ned i åbne kar. Dette kan forårsages af stærke rengøringsmidler, som udtørrer det nylon, kabelbindere ofte er fremstillet af.

EFTE-kabelbinder
Lige nu kører der EFTE-kabelbindere rundt oppe på Mars. Det er vist den bedste introduktion til, hvor ekstreme forhold de kan tåle. EFTE-kabelbinderen er lavet af plastic, som ikke indeholder vand. Velegnet til zero gravity, ekstreme rengøringsmidler og ekstreme produktionsområder.

Mød ABB og oplev produkterne på stand G 5658 på hi-messen, 3.-5. oktober 2017 i Herning.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.049