23948sdkhjf
Del siden
Annonce

250 elektrikere skal være sundere og gladere

Hos Mariendal El-Teknik er sundhed og trivsel øverst på dagsordenen i den kommende tid. Et sundhedsprojekt er netop startet og omfatter samtlige 250 medarbejdere på byggepladser, i servicebiler og på kontorer i hele landet.

”Vi vil have sundere og gladere medarbejdere i Mariendal. Derfor har vi netop søsat projektet MariendalSUNDERE, hvor vi sætter fokus på trivsel og sunde vaner. Det skal bringe vores ansatte i endnu bedre form – fysisk, mentalt og socialt”, fortæller adm. direktør Lars Juul. Målet er blandt andet at forebygge sygdom og stress til gavn for både den enkelte medarbejder og virksomheden.

På landsplan har 250 medarbejdere i disse dage netop gennemgået første test. Testen giver hver medarbejder et klart billede af egen personlige sundhedstilstand, og Mariendal et overblik over sundheden og trivslen på arbejdspladsen generelt. Til projektet har Mariendal hyret sundhedsekspert Erik Schmidt og Rfys til at lave sundhedstjek, personlige sundhedsprofiler, individuelle handlingsplaner og motivationsforløb for alle elinstallatørens medarbejdere.

Test, aktivitet, test igen – og fest
Efter en aktivitetsperiode, hvor medarbejderne hver især og sammen arbejder på at forbedre sundheden, vil en opfølgende test i november vise medarbejdernes fremgang i forhold til blandt andet søvn, kost og motion. Som afslutning på projektet samler Mariendal medarbejdere fra hele landet til et afslutningsevent, hvor indsatsen og resultaterne skal fejres.

Sunde medarbejdere er en investering i fremtiden
”Med projektet lægger vi kimen til et sundere Mariendal. Rfys har lavet mere end 11.000 sundhedstjek og utallige sundhedsforløb på danske arbejdspladser de seneste år. Vi kan derfor dokumentere både kliniske og økonomiske resultater. Jeg er overbevist om, at tiltaget også hos Mariendal i sidste ende vil betyde større fællesskab på arbejdspladsen, færre sygedage og højere produktivitet – og måske endda også større succes med at tiltrække og fastholde medarbejdere”, siger Erik Schmidt fra Rfys.

Om Mariendal El-Teknik A/S
Mariendal El-Teknik A/S er en moderne installations- og entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Aalborg og afdelinger i hele landet. Vi er kendt som en serviceminded og kompetent samarbejdspartner inden for el, sikring, energi, marine, automation og IT, der tilbyder fremtidssikrede totalløsninger, der skaber værdi for vores kunder. Læs mere på www.mariendal.dk

Mariendal
Gasværksvej 44
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15539240
P nummer: 1000941692

Send til en kollega

0.063