23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NIC Denmark har styrket sin salgsorganisation.

Med ansættelsen af Janus Nørgaard Nielsen som ekstern sælger, har NIC Denmark pr. 01. oktober styrket sin salgsorganisation.

Janus er 41 år og bosat i Skive og har gennem flere år arbejdet hos A-sport Skive, der sælger sports- og idrætsanlæg, her har han været projektchef, arbejdet med projektsalg og været montagechef. Herudover har han arbejdet som design- & teknisk tegner ved Image Creator i Struer og teknisk tegner & udvikler ved Bak & Bernstorff i Viborg. Janus er udlært Værktøjsmager i Skive og er nu klar til at sælge NIC Denmarks ClipOn Lysninger, bundstykker og alt i indendørs inddækninger, der gør arbejdsgangen lettere for håndværkeren.

Som Janus allerede har erfaret, er ClipOn Lysninger fra NIC Denmark nemme at montere ved både døre og vinduer, det foregår stort set uden brug af værktøj, da de leveres i præcise mål og der skal ikke sendes bud efter en maler, da NIC ClipOn lysningerne leveres med hvid overflade og opsætningen ikke efterlader mærker, da der ikke bruges søm eller skruer. Det er hurtig opsætning, så man sparer en masse tid og forstyrrer evt. beboere mindst muligt. NIC Denmark tilpasser også bundstykker / vinduesplader, som kan leveres med udklinkning for mur og laver alle former for indendørs inddækninger, f.eks. radiatorskjulere og inddækninger af faldstammer og lignende. Da Janus selv har været projektleder, er han fuldt ud bevidst om, at tiden er en afgørende faktor og glæder sig til at hjælpe byggebranchen hurtigere i mål.

Adm. direktør Helle Frostholm Skærbech har ansvaret for internt salg og Janus Nørgaard Nielsen får ansvaret for eksternt salg og opbyggelse og vedligeholdelse af samarbejdet med vores eksterne samarbejdspartnere. NIC Denmark har i dag salg til projektmarkedet, trælasthandlen og vinduesindustrien.

NIC Denmark er glade for at byde Janus velkommen til vores team.


Med venlig hilsen /Best regards

Elmevej 8, Glyngøre
7870 Roslev
Tel: +45 9669 1020
www.nordicinnercore.dk

NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019

Kontaktperson

Annette Horsager Nielsen
Økonomi ansvarlig
+45 51550005 ahn@nicdenmark.dk

Send til en kollega

0.048