23948sdkhjf

Større fokus på innovation hos Scanvogn A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanvogn A/S

Med et udvidet salgsteam skal der allokeres flere resurser på at kommunikere med kunder for at udvikle nye og bedre skurvogne

Scanvogn har siden 2012 oplevet stor vækst. Med et salgsteam på blot to personer er det lykkedes for virksomheden at sikre sig en stærk position på det danske marked. Virksomheden sælger omkring to tusind vogne om året og har cirka 100 ansatte.

Men med flere og større ordrer er der mindre tid til at holde kontakt med den individuelle kunde. Scanvogn har derfor per 1. september 2017 ansat Heine Yssing som salgschef og Anders Jensen som salgskonsulent, således at salgsteamet nu består af fire personer inklusiv Marilyn Fynbo og Frits Stjerne.

Mere fokus på innovation i samarbejde med kunder

Med et større salgsteam vil Scanvogn først og fremmest lægge mere fokus på kunderne samt forbedret kommunikation. Dette skal være med til at bane vejen for nye og bedre produkter, som er essentielt for at industrien fortsat bevæger sig frem af. “Jeg skal bringe os videre på den rejse, som Scanvogn er godt i gang med. Vi skal holde fokus på optimering og på kunderne”, siger Heine.

Heine har en lang salgskarriere bag sig. Han har primært arbejdet med salg og innovation i Danmark, Norge og Tyskland. Han kommer senest fra en stilling som udviklingskonsulent hos Bredbånd Nord.

En skurvogn er ikke bare en skurvogn længere

Siden Scanvogn blev etableret i 1995 af de to bygningshåndværkere, Finn Andersen og Frits Stjerne, har markedet ændret sig meget.

“En skurvogn er ikke bare en skurvogn længere. Der stilles større krav både lovmæssigt samt fra kunder og brugere af vognene. Det er derfor vigtigt, at vi hele tiden har fokus på at give vores kunder en bedre oplevelse ved at lytte til deres behov og udvikle nye koncepter”, udtaler adm. direktør, Dennis Stjerne.

Foto: Fra venstre - Heine, Marilyn, Frits, Anders

Kontakt: Heine Yssing, salgschef - hy@scanvogn.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanvogn A/S

Hovedvejen 50
9850 Hirtshals
Danmark
Scanvogn A/S

Send til en kollega

0.126