23948sdkhjf

Lej værktøj hos Solar og få det leveret og afhentet med Fastbox

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Du har sikkert stået i en situation, hvor dét værktøj, du havde brug for, ikke lige var der. Derfor kan du leje udstyr hos Solar, som i samarbejde med Garant Udlejning giver dig mange fordele. Og som noget nyt leverer og afhenter vi med Fastbox.

Det er ikke alt udstyr, en elektriker har ved hånden. Det blev David Harris Frederiksen fra Electricom mindet om, da han stod med et stort fiberprojekt hos en industrikunde i Kalundborg. Det rigtige testgrej måtte derfor lejes for en dag.

- Jeg fandt udstyret på Solars udlejnings-app, og så fik jeg det leveret kort tid efter med en Fastbox. Vi kunne teste samme formiddag, sende værktøjet retur og kun betale for en dags leje, så det var super effektivt.

Hurtigheden var en stor fordel, forklarer han.

- Mange efterspørger, at tingene nærmest skal laves samme dag, de bliver bestilt, så det betyder meget, at man kan levere den service. Og så er der da noget spændende i også at kunne levere den gode dokumentation og føle, at man laver et ordentligt og færdigt stykke arbejde. Det er fedt!

Leje af værktøj har også mesters opbakning

- Det giver god mening, fordi jeg hverken har anskaffelsesomkostninger eller vedligeholdelsesomkostninger. Vi kan stole på, at det er kalibreret og certificeret, og så betaler vi kun for det, mens det er i brug, frem for når det også ligger stille på hylden, forklarer Per Junge, indehaver af Electricom.

Og muligheden for at få det leveret med en Fastbox er endnu en fordel.

- Det er vigtigt for kunderne, at vi er på arbejdsstedet, når de betaler os for at være der. Det duer ikke, at de får en regning fra os på otte timer, mens de kun mener, vi har været der i seks, fordi vi er kørt frem og tilbage efter varer. 

Se video her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094