23948sdkhjf

Stor donation til udsatte børn ifm. jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af dan hill plast A/S

Dan hill plast afholdt 29. september 60 års jubilæum, hvor alle inviterede blev opfordret til som gave at donere et beløb til BROEN Hedensted, som støtter udsatte børns aktive fritid.

Else Madsen, der var med til at stifte Dan hill plast i sin tid, fortæller: “Jeg kender Hans Søgaard, der startede BROEN i Horsens, og jeg har derfor fulgt med i foreningens aktiviteter gennem årene. Jeg synes, at det er et rigtig godt formål, som fortjener al mulig opbakning. V syntes, at det ville være godt at donere penge til at hjælpe udsatte børn til at være aktive i fritiden, og at pengene skulle gå til BROEN Hedensted, som gør en stor indsats for børn i vores lokalområde.”

Da alle bidrag til jubilæet blev talt sammen, var der i alt doneret 33.200 kr., som dermed kan hjælpe endnu flere børn til at være aktive i de lokale idræts- og fritidsforeninger i kommunen.

Dan hill plast går meget op i at støtte lokalområdet – både ved at vælge leverandører så tæt på som muligt og ved at give tilbage til områdets beboere. De fleste ansatte på Dan hill plast bor relativt tæt fabrikken og ved at støtte ikke-arbejdsrelaterede aktiviteter, som den lokale håndboldklub og frivillige, sociale organisationer som BROEN, håber vi at kunne gøre området et endnu bedre sted at være og bo.

Vi takker alle, der har doneret, for at bidrage til det gode formål!

På billedet fra venstre ses Karin Iversen, formand for BROEN Hedensted, og Else Madsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
dan hill plast A/S

Hornsyld Industrivej 37
8783 Hornsyld
Danmark
dan hill plast A/S

Send til en kollega

0.094