23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grønbech Academy – workshops for marketingansvarlige

Kommunikationsbureauet, der har specialiseret sig i tekniske og videnstunge virksomheder, lancerer nu Grønbech Academy. Gennem workshops om PR, sociale medier og film deles viden, erfaringer og værktøjer til effektiv markedsføring.

Hos Grønbech er vi eksperter i at finde frem til og fortælle de gode historier i PR, på web, sociale medier, i film, markedsføringsmaterialer og events.

Det er vores erfaring, at når vi fortæller rigtige gode historier, så gavner det bundlinjen og øger gennemslagskraften hos vores kunder.

Men hvordan gør vi? Det vil vi gerne løfte sløret for og lære fra os til ambitiøse virksomheder, brancheforeninger og deres nøglemedarbejdere.

Derfor etablerer vi nu Grønbech Academy for at dele viden, erfaring og inspirere kunder, emner, samarbejdspartnere, venner og nye venner af vores kommunikationshus.

Grønbech Academy er for dig, som står for markedsføringen i virksomheden eller brancheforeningen. Gennem Grønbech Academy bliver du klædt på til at gøre din organisation mere synlig og succesfuld ved at fortælle gode historier.

På Grønbech Academy kan du møde andre, som har samme funktion og blive klogere på:

Alle vores workshops tager udgangspunkt i konkrete og relevante eksempler, som tilpasses deltagerne – især for foreninger og B-to-B virksomheder.

Kontakt os på mail@groenbech.com, hvis du vil høre mere om vores workshops. 

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.047