23948sdkhjf
Del siden
Annonce

“Permatopia” sikre en bæredygtig fremtid med Flexalen præ-fabrikeret distributionsnet

Syd for København i Karise I Danmark, bygges Permatopia, en ny visionær kombination af boliger og moderne landbrugsfællesskab beliggende i naturskønne omgivelser er i øjeblikket ved at blive bygget.

I projekt Permatopia  bygges 90 rækkehuse, fællesgård og forsyningsanlæg designet efter “Permakultur” principerne: med andre ord, vedvarende energi som et fuldstændigt ressource kredsløb.
Det præ-isolerede rørsystem fra Thermaflex installeres til at distribuerer foruden varme til bygningerne, også det varme brugsvand . Systemløsningen er Cradle to Cradle Certified™, hvilket betyder at ingen materialer som anvendes til produktion af rørene er skadelige for miljø eller omgivelser og anses som en væsentlig ressourse da materialerne kan gen-anvendes efter endt brug.

Kaj Hansen som er fremtidig beboer værdsætter valget af cirkulære materialer. “det er vigtigt ikke at bruge alle de begrænsede ressourser på vores planet og tænke på fremtidige kommende generationer.”

Færdig producerede Flexalink hustilslutninger blev leveret til projektet I nummerede stålstativer, der matchede det enkelte husnumre for hurtig overblik og nem installation. Flexalen løsningen betyder mindre udgravning og færre svejsninger på stedet , derforuden er det nemt og let at håndtere.

Steven Zoega, fra installatør John Jensen VVS: udtaler “Det er fleksibelt og nemt , og alting er lavet færdig og samlet.  Det gør vores arbejde meget nemmere og vi sparer meget tid. For mig betyder det også et bedre arbejdsmiljø , mindre arbejdsskader og så er det hurtigt at installere.”

Tænker du på hvordan det ser ud I praksis ?  så tjek denne  projekt video!

Med disse sikre og let anvendlige løsninger, viser Thermaflex og John Jensen VVS at man kollektivt kan gøre overgangen til bæredygtig energi til en god økonomisk løsning og sikre optimal komfort niveau, samt opnå en billigere energiregning!

 

Thermaflex Nordic ApS
Agerskellet 16
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31752663
P nummer: 1014706239

Kontaktperson

JH
Jan Hønning
Direktør
+45 72524081 jh@thermaflex.dk

Send til en kollega

0.047