23948sdkhjf

Fremtidens restaurantbesøg skal være en oplevelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alumentdk

Storbyerne tilbyder et væld af spisesteder. Det er ikke længere kun menuen, men også stil, der tiltrækker gæster. Alument, der er terrassespecialister, oplever, at det rette udendørsmiljø hjælper deres kunder til at skabe en helt unik stemning.

Flere og ere franchisekæder dukker op og overtager bybilledet. Det udfordrer de mindre restauranters position på markedet. Den selvstændige restauratør har til gengæld én fordel, der har potentiale til at give hende et stort forspring. De nye restaurantgæster er nemlig kræsne.
Et anderledes, spændende koncept gør dem nysgerrige på at udforske mere. Her kan serveringsområderne udendørs blive smagsprøven, der lokker dem ind på besøg.

Udendørsservering i spændende omgivelser

Det danske vejr gør en overdækning af restaurantens udeareal svær at komme udenom, hvis det skal bruges mere end på få sjældne sommerdage. Heldigvis be- høver en overdækning ikke betyde, at serveringsområdet bliver lukket af for sollys og potentielle kunder, der kigger interesserede ind udefra. Vælges overdækningen med omhu, kan den give restaurant et eksklusivt look, hvor lys og skyggespil får den til at skille sig ud fra mængden.

Det er netop det, der er udgangspunktet for entreprenør rmaet Alument. ”Vores produktudvalg spænder bredt fra pergolaer, mar- kiser og glasoverdækninger til faste og gående lameller,” siger Lars Bomholt, salgs- chef i virksomheden, der netop har vundet Gazelle 2017. ”Det giver rig mulighed for at tænke kreativt og skabe noget helt unikt.”

Muligheder for både store og små forretninger

Fleksibiliteten af Aluments produkter kom til udtryk ved deres bidrag til renoveringsprojektet The Silo på Københavns Nordhavn. Her stod de for overdækning og glasinddækning af restauranten på 17. etage. Løsningen kommer til at skabe læ for regn og blæst, så gæsterne kan nyde den fantastiske udsigt i fred og ro. Samtidigt giver den også mulighed for at sidde under åben himmel; de motoriserede lameller i pergolataget kan nemlig åbnes af personalet med bare et enkelt klik.

Terrassen på Nordhavnen hører til i den luksuriøse ende, men Lars Bomholt understreger, at en smart overdækning ikke kun er for de få. ”Vores brede produktudvalg gør, at vi kan sammensætte en løsning, der er tilpasset både den enkelte kundes behov og budget.” Alument ser frem til at tage fat på alle typer projekter i fremtiden - både mindre monteringer eller større som The Silo.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alumentdk

Albuen 4B
6000 Kolding
Danmark
Alumentdk

Send til en kollega

0.094