23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alsidig lagtykkelsesmåler med digital support

Simpel lagtykkelsesmåling efter kilesnitmetoden – mål alle slags belægninger på alle typer underlag.

Strenometer ApS præsenterer den kompakte og brugervenlige lagtykkelsesmåler PAINT BORER 518 USB fra Erichsen GmbH.  

PAINT BORER 518 USB arbejder efter den standardiserede kilesnitmetode hvor der bores et hul i prøveemnet ved en defineret vinkel. Den kan bruges til alle slags belægninger på alle typer underlag, og den kan måle de individuelle lag i en flerlagsbelægning.

PAINT BORER 518 USB har den særlige egenskab at både bor og mikroskop er monteret på en vandret forskydelig glideskinne. Det betyder at det ikke er nødvendigt at flytte instrumentet fra det borede hul før der kan tages en måling. Boret er fjedermonteret på glideskinnen og kan presses ned på prøveemnet med minimal kraft, hvorved det tænder automatisk. Hårdmetalborene er nemme at udskifte og fås med præcise borevinkler til 3 forskellige standardmåleområder.

PAINT BORER 518 USB kan forbindes til en computer og leveres med matchende software, der indeholder alle nødvendige formler og kontrolelementer. Det giver bl.a. mulighed for at gemme/logge hele den relevante måletråd, inklusive data og billede, og på den måde undgå at der opstår fejl i kommunikationen fra bruger til bruger, kunde til leverandør, leverandør til kunde mv.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.063