23948sdkhjf

NYHED fra Emtelle rullevogn til coils sikrer store fordele ved udlægning af PE rør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Emtelle Scandinavia A/S

Når der skal udlægges PE rør, sikrer Emtelles nye trailerløsning til store ruller – coils – klare fordele på produktivitet, installation og sparet svejsetid.

Den specialdesignede rullevogn transporterer coils med 300 m rør, f.eks. Ø160x9,5mm, som kan udrulles på under 9 minutter. Et stort fremskridt i forhold til brug af traditionelle PE rørlængder på 12 m, især fordi der spares 25x svejsning, svarende til 8 timers arbejde.

Sikker transport

Rullevognen er opbygget på en kraftig trailer til biler med standard anhængertræk. Traileren er udstyret med en roterende platform, som coilen løftes op og centreres på – med en kran, gravemaskine eller andet godkendt løfteværktøj. Låsbare styrebøjler danner et X i toppen og giver en sikker transport, der kan foretages med op til 30 km/t.

Enkel udrulning

Udrulningen sker via en rund styrebøjle, hvor røret føres igennem og forsynes med nylonstropper – minimum 1 meter inde – for træk af røret. Selve trækket kan foretages med en entreprenørmaskine og skal foregå i et jævnt tempo. Når coilen kører på sidste omgang, kan rørets endestykke fastgøres til vognen, så det ikke ’svirper’.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Emtelle Scandinavia A/S

Vardevej 140
7280 Sønder Felding
Danmark
Emtelle Scandinavia A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14