23948sdkhjf

Fra ét hotel til det andet – med Flyttebox

| Medlemsnyhed | Indrykket af BOXIT Container

Flytteboxe fra BOXIT hjalp med at få logistikken til at gå op i en højere enhed, da der skulle flyttes inventar fra ét Comwell hotel til et andet.

- Vi har renoveret en del værelser her på Comwell hotellet i Snekkersten, og i den forbindelse har vi investeret i nye møbler og fået en del af de gamle møbler til overs.  I Comwell går vi op i bæredygtighed, og vi genbruger meget gerne pæne, brugte møbler fremfor at kassere dem. Så vi besluttede, at de møbler, vi fik til overs fra Snekkersten, skulle genbruges på Comwell hotellet i Korsør, fortæller Jan Vedel, der er teknisk chef på det smukke hotel Comwell Borupgaard i Snekkersten. Han valgte at bruge BOXIT til opgaven.
- Vi har i flere omgange fået leveret isolerede Flytteboxe - hver gang med få dages varsel, og det har fungeret godt, siger Jan Vedel.

Tilfreds med BOXITs rolle i puslespillet
Erhvervsflytning for Comwell krævede både præcision og fleksiblitet fra BOXIT’s side. Vigtigst af alt skulle Flytteboxene leveres og fjernes, præcist når det passede ind i Comwells nøje tilrettelagte renoveringsprogram, så begge hotellers gæster oplevede mindst muligt ’flytterod.’
- Det hele skal gå rimeligt ’smooth’, når vi renoverer fyrre værelser og tømmer dem for møbler. Det har været vigtigt, at containerne ikke stod i vejen på vores p-pladser, og at hotellernes personale kunne flytte møblerne ind og ud af containerne, når det passede ind i dagens program, så flytteprocessen ikke forstyrrede den almindelige drift på hotellet og så personale ikke gik i vejen for hinanden. Det hele skulle klappe, for bare en times spildt arbejde er dyrt for os, forklarer Jan, der er særdeles tilfreds med den rolle BOXIT har spillet i det store puslespil.

BOXIT forstår os
- Jeg er meget tilfreds med mit samarbejde med BOXIT. Jeg har oplevet en god forståelse for den situation, vi var i, hvad der var vigtigt for os. Jeg har haft en følelse af, at der sad en person i den anden ende, der virkelig forstod, hvad det handlede om for os. Jeg har fået præcist de containere, jeg har bedt om, leveret på de rigtige adresser på de rigtige tidspunkter, så det har passet ind i vores plan. Endelig har prisen selvfølgelig også haft indflydelse på vores valg, siger Jan, der er så tryg ved BOXIT, at han snart bestiller yderligere Flytteboxe til den næste etape i den kombinerede flytning, værelsesrenovering og møbelrokade mellem de to hoteller.

Se mere om erhvervsflytning med BOXIT Flyttebox her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BOXIT Container

Østre Alle 4
9000 Aalborg
Danmark
BOXIT Container

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093