23948sdkhjf

Strategisk marketing øger bundlinjen

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Hos Factor X Adman har vi analyseret omsætningsudviklingen hos en række af vores kunder. I gennemsnit øger virksomhederne over en fireårig periode deres omsætning med mere end 50 %.

Hvis et reklamebureau skal være pengene værd, skal man gerne kunne dokumentere effekten af ens indsats. Men særligt inden for B2B-marketing kan det være vanskeligt at demonstrere værdi. Oftest handler B2B-marketing om at skabe sig en markedsposition med lang horisont i et komplekst, internationalt marked.

Så hvordan kan et B2B-bureau som Factor X Adman dokumentere, at vores indsats er pengene værd for vores kunder?

Analyse af vækst hos vores kunder
For at kunne dokumentere vores værdiskabelse har vi analyseret omsætningen hos en række af vores kunder, efter at de indgik samarbejde med os. I alle tilfælde er der tale om kunder, som Factor X Adman indledningsvis har lavet en kommunikationsplan og efterfølgende eksekveret større kommunikationstiltag for. Alle virksomheder har kun haft os som bureau i perioden (med undtagelse af virksomheder som Danfoss) og er mellemstørrelse-kunder, dvs med en omsætning fra et par hundrede millioner og op til cirka en milliard.

LÆS OGSÅ: Kundecases – opgaver og projekter vi har løst for nyligt 

Vores kunder øger omsætningen
Konklusionen er, at virksomhederne har oplevet en klar og markant vækst i omsætningen, efter at de indgik samarbejde med Factor X Adman. Et vægtet gennemsnit viser, at de øger omsætningen med over 50 % over en fireårig periode, når de arbejder sammen med os om deres kommunikation, branding og generering af salgsleads. De performer med andre ord markant bedre end gennemsnittet af danske industri­virksom­heder over en sammenlignelig periode.

LÆS OGSÅ: Indbound marketing – en hands on guide 

Vi påstår naturligvis ikke, at det udelukkende er vores fortjeneste. Vi tilskriver det mange faktorer: Dedikation og fokus i virksomheden, gode produkter, konkurrence­dygtig produktion og logistik og så videre. Men også at virksomheden får en klar og letforståelig profil i et komplekst marked – det sidste er vores bidrag.

Vi kan også gøre det for din virksomhed

Hos Factor X Adman forstår vi den verden, virksomhederne færdes i. Vi kan skabe vækst - også for din virksomhed. Til en start kan du investere en time i at mødes med Bo Westberg, som du fanger på bw@fxa.dk eller 2060 9423, og høre mere om analysen.  

LÆS HELE ANALYSEN: Sådan gør vi vores kunder rigere  

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Send til en kollega

0.111